E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiMorgan Stanley: İkinci dalga ekonomileri bozmaz---

Morgan Stanley: İkinci dalga ekonomileri bozmaz

Morgan Stanley: İkinci dalga ekonomileri bozmaz
17 Haziran 2020 - 08:30 borsagundem.com

Morgan Stanley'den, "Korona virüs salgınında ikinci dalga Asya'nın ekonomik toparlanmasını rayından çıkarmaz" açıklaması yapıldı

Morgan Stanley ekonomisti Dayi Tan, korona virüs salgınında ikinci bir dalganın politika yapıcıların böyle bir durum ile nasıl başa çıkacaklarını öğrenmiş olmaları nedeniyle daha yönetilebilir olacağını savundu.

"Çift dip bizim temel senaryomuz değil, ekonomi yeniden açıldığında yeni vaka sayılarında artış olabileceğini biliyorduk" diye konuşan Deyi Tan, "Bu noktada, salgında ikinci dalganın global ekonomide veya Asya ekonomilerinde bir çift dibe yol açmasını beklemiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Deyi Tan ayrıca, Güney Kore, Tayvan ve Hong Kong gibi Asya ekonomilerini Nisan ayından bu yana korona virüs tedbirlerini gevşettiklerini ve vaka sayılarında büyük artış olmadığını, trendin önceden görülen göre hala göreceli olarak yönetilebilir olmaya devam ettiğine de vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)