E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMorgan Stanley: Hisselerde alım zamanı---

Morgan Stanley: Hisselerde alım zamanı

Morgan Stanley: Hisselerde alım zamanı
12 Şubat 2018 - 16:57 borsagundem.com

Morgan Stanley, hisse senetlerinde düzeltme hareketiden kaynaklanan fiyat hasarının bittiğini ve alım zamanının geldiğini kaydetti

Morgan Stanley, hisse senetlerinde düzeltme hareketiden kaynaklanan fiyat hasarının büyük kısmının bittiğini ve alım zamanının geldiğini kaydetti.

Morgan Stanley'in baş ABD hisse senedi stratejisti Michael Wilson, müşteriler için hazırladığı notta, "Piyasa düzeltmesinden kaynaklanan fiyat hasarının büyük kısmı geride kaldı ve hisse senetlerinde disiplinli alıcı olmanın zamanı" şeklinde görüş bildirdi.

Wilson, Standard & Poor's 500 (S&P 500) Endeksi'nin Cuma günkü düşük seviyelerinde, 12 aylık tahmini hisse başına karının 16 katı düzeyde işlem gördüğünü ve bunun çok ucuz bir seviye olduğunu düşündüklerini belirtti.

Wilson, piyasa volatilitesinin son dönemdeki düşük seviyesne geri dönmesini beklemediğini ve bu yılın ilerleyen dönelerinde zirve yapabileceğini sözlerine ekledi.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)