E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMorgan Stanley: Fed yeşil ışık yaktı---

Morgan Stanley: Fed yeşil ışık yaktı

Morgan Stanley: Fed yeşil ışık yaktı
06 Kasım 2015 - 17:24 borsagundem.com

Morgan Stenley Global FX Birimi Müdürü Hans Redeker, istihdam verisi sonrası Fed beklentilerini Bloomberg HT'ye değerlendirdi

Beklentilerin oldukça üzerinde gerçekleşen ABD tarım dışı istihdam verisini BloombergHT'de değerlendiren Morgan Stenley Global FX Birimi Müdürü Hans Redeker, ABD ekonomisinin iyi durumda olduğunu belirterek "iş piyasası iyileşti, ücretlerde ilerleme devam ediyor, tüketim de destekleniyor. Fed Aralık'ta faiz artışı için yeşil ışık yaktı" ifadesini kullandı. 

Redeker, "Ancak asıl sorun faiz artırımından sonra ne olacağı, petrol fiyatlarının gidişatı önemli olacak, Aralık'ta veriler istendiği gibi gelirse Fed faiz artırımına devam edebilir" diye devam etti. 

Doların güçlenmesini bekliyoruz

ABD dolarının güçlenmesini beklediklerini kaydeden "Dolar bu noktada değer kazanırken, ABD'de tahvil getirileri de artacak, bundan sonra gelişen piyasalara odaklanmamız gerekecek. Önümüzdeki günlerde Asya ve Latin Amerika para birimleri baskı altına girebilir" dedi.  

Kaynak - BloombergHT

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)