E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMoody's'ten flaş Türkiye açıklaması---

Moody's'ten flaş Türkiye açıklaması

Moody's'ten flaş Türkiye açıklaması
26 Haziran 2018 - 14:37 borsagundem.com

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'deki seçimin ardından açıklamada bulundu

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, "Türkiye'nin seçim sonrası kredi profilini makro politikalar yönlendirecek" değerlendirmesinde bulundu.

Moody's analistleri "Türkiye'nin kredi notu için devam eden gözden geçirmede kurulacak hükümetin politikaları uygulama kapasitesi ve niyetine odaklanılacak. Devam eden gözden geçirmede hükümetin sürdürülebilir büyümeyi destekleyecek mali gücü koruyacak politikaları uygulama kapasitesi ve niyetine odaklanılacak" yorumunda bulundu.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baturayersin26 Haziran 2018 20:08

    İMFE HAZIR KITA BEKLİYOR

  • Mustafa Kemal26 Haziran 2018 19:25

    Bunların tarafsızlık ve demokrasi ile uzaktan yakından alakaları yok.İslam harici bir başka dini secip bunların dümen suyuna girersen sorun yok ama Hem Türk hem Müslümansan adamlar seni bogmak için ellerinden geleni yapacaklardır.Bunlar ne derse tersini yapacaksın! Ama herşeyden önce içeride ki maşalara ve hainlere gereken cezayı vereceksinki digerleri hainlik yapmayı defalarca düşünecek!!

  • R. MUSTAFA FİDAN 26 Haziran 2018 16:00

    YUKARIDAKİ YAZININ TÜRKÇE MEALİDİR EN SON EKONOMİK SALDIRIMIZ DA BOŞA ÇIKTI . SANDIKTAN YİNE TAYYİP ERDOĞAN ÇIKTI . TÜRKİYE İÇİN YENİ NEGATİF KIVRAK BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIZ AMA DİLİMİZ DÖNMÜYOR ÇEVİRMENLERİMİZLE GÖRÜŞTÜKTEN SONRA

  • alper yılmaz atilla26 Haziran 2018 14:49

    Bizim hükümetimizden yana endişemiz yok. Siz tarafsız olun bize yeter.

  • Berber bekri26 Haziran 2018 15:14

    Hee yok bi fabrika satmadı 16 yılda coook fabrikalar kurdu yerli araba yollarda yerli uçak havada işsiz 1 kişi kalmadı one minute dünya bizim iki dudagimizda dünya kupası finalini oynayacaz direk ....yaa hiç suphemiz yok dolar kahpelik yapıyor yoksa 0.50 kuruş a düştü