E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarMobius, kriz sonrası Bitcoin tahminini açıkladı---

Mobius, kriz sonrası Bitcoin tahminini açıkladı

Mobius, kriz sonrası Bitcoin tahminini açıkladı
28 Kasım 2022 - 14:05 borsagundem.com

Yatırımcı Mark Mobius, kriz sonrası Bitcoin tahmininin 10 bin dolar olduğunu belirtti. Bitcoin'e ilişkin kötümser tahminler devam ederken Deribit platformunda kullanım fiyatı 10 bin dolar olan satım opsiyonlarında artış görüldü.

Mobius Capital Partners’ın kurucularından Mark Mobius, Bloomberg'e Singapur’da verdiği röportajda Bitcoin için sonraki hedefinin 10 bin dolar olduğunu söylerken, “çok riskli olması nedeniyle” ne kendi parası ne de müşterilerinin parası ile dijital varlıklara yatırım yapmayacağını belirtti.

Buna rağmen Mobius, “Yatırımcıların kriptoya olan inançları nedeniyle, kripto var olmaya devam edecek. FTX’in iflasına rağmen Bitcoin’in fiyatının bu seviyede kalabilmesi hayrete düşürücü” dedi.

Sam Bankman-Fried’in eski CEO’su olduğu FTX platformu ve onun kardeş şirketi Alameda Research’ün çöküşünün kripto piyasasını kaosa sürüklemesinin ardından, çöküş dalgasının diğer platformlara yayılması hakkındaki endişeler devam ediyor.

Bazı kripto yorumcuları, Bitcoin’de 69 bin dolar seviyesine olan yükselme gerçekleşmeden önce en son 2020’de görülen 10 bin dolar seviyelerini işaret ediyor.

Deribit platformunun verilerine göre, kullanım fiyatı 10 bin dolar olan Aralık sonu vadeli satım opsiyonlarının sayısı artış gösterdi. Bu durum, türev yatırımcılarının bu seviyenin test edileceğini tahmin ettiği anlamına geliyor.

Mobius: FED faizleri yüzde 9’a çıkarmalı

 

Mobius: Rusya’daki yatırımları Türkiye çekecek

 

Mobius: Bitcoin’i Ruslar yükseltiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ28 Kasım 2022 16:09

    Tam benim düşündüğıüm gibi.

  • Mucise Reis : )28 Kasım 2022 14:27

    İstedikleride bu. sözlü olarak istediklerini yapabilmek.söylemleri yapıyor sonra parasl güçlerini kullanıyorlar. ama btc de öyle bir durum yok. kontrol edmeiyorlar ve bu durum kendilerini rahatsız ediyor. o bakımdan düşük rakamlarda akılları fikirleri. dunayda laınaiblirlik arttıkça, soğuk cüzdan kullanımı, dijital merkezbankası paralarının aynı sistemler btc tarzı sitelerde anlık işleme dönmesi sonrasında dahada fazla talep görebilir bence.  Geçmişte bas istasyonlarına yatırım yapmayan firmalar gibi ortada kaldılar.