E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMobius: Borsadaki düşüş alım fırsatı---

Mobius: Borsadaki düşüş alım fırsatı

Mobius: Borsadaki düşüş alım fırsatı
28 Temmuz 2021 - 08:23 borsagundem.com

Bitcoin’de düşüş öngören Mobius'a göre Çin piyasasındaki çalkantı, alım fırsatları yaratabilir.

Ünlü spekülatör Mark Mobius, Çin hisse senedi piyasalarında regülasyon adımları sonrasında başlayan çalkantının alım fırsatları yarattığını söyledi.

Çin piyasalarında geçen haftadan bu yana yaşanan sert düşüşler piyasa genelinde 1,5 trilyon dolara varan değer kayıplarına neden olmuştu.

Çin piyasalarında halen işletmekte oldukları paranın bulunduğunu ifade eden Mobius, "Çin'de yaşanmakta olan gelişmeleri olumlu görüyoruz. Uzun vadede piyasaları destekleyebilir" dedi.

Mobius öte yandan Bitcoin'de düşüş beklediğini ve kripto paralara yönelik ilginin çok uzun sürmesini öngörmediğini kaydetti.

Bitcoin'in fiyatı yeniden 40 bin doları aştı

 

Bitcoin'de tehlike çanları mı?

 

Çin Yuanı, dolar karşısında zayıflıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • uğur28 Temmuz 2021 10:56

    84 yaşına gelmiş,hala para peşinde,,parayı mezara mı götüreceksin.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ28 Temmuz 2021 11:36

    sen ve senin gibi müslümanlar yüzünden islam dünyası kan ağlamaktadır.bizim müslümanlar bunun yerinde olsa asla ve asla çalışmaz ve 5-10 kadın dan harem kurarlar kadınların üzerinde kalp krizinden ölürler idi.o yüzden islan dünyası kan ağlamaktadır.islam dininde elin ayağın tutuyor ise ölene kadar çalışacaksın bu yüce ALLAH ve peygamberefendimizin emridir.Mobius yahudi dir.yahudiler de çocuklarına asla miraz bırakmıyorlar.ben nasıl kazandı isem çocuklarımda çalışsın para kazansın diyor ve tüm parasını dinlerini güçlü kılmak yani israil ili güçlü kılmak için devletlerine bağışlıyorlar.

  • Boş Yapma28 Temmuz 2021 10:25

    Ne alalım mesela? 2 liradan 50 liraya gitmişlerimi? 10 liradan 150-200 liraya gitmişlerimi?gitmediği gibi geri dişmüş bir halta yaramaz eşek gibi senelerdir taşıdiğımız bankalarımı? Kanal lafı ile yüzde 6 yapıp orada. Herkese kitledikleri ekgy mi? Parlatıp parlatıp 8-10 kat yukarı sürdükleri kağıtlarımı? Halka ırz fiyatının altına gelmesine rağmen FK sı 8.85 pd si 3.24 olan arzumu? Bak arz fiyatının altında ki hali bu ne anlıyorız buradan demek mi millete çakmışlar 20-25 liradan bunu.

  • Elinimi tuttuk28 Temmuz 2021 09:02

    al o zaman

  • Mehmet28 Temmuz 2021 08:55

    Altin spekulator u is başında. .. Firavun a sormuşlar . Bu kadar altını mezara mi götürecek sin diye. O da evet demiş.