E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıMobius: Bitcoin'in çökmemesi için dua ediyorum---

Mobius: Bitcoin'in çökmemesi için dua ediyorum

Mobius: Bitcoin'in çökmemesi için dua ediyorum
17 Mart 2021 - 15:03 borsagundem.com

Kurt yatırımcı olarak bilinen Türkiye borsasında da önemli yatırımları olduğu bilinen Mark Mobius, kripto paralar için dua ettiğini açıkladı

Gelişmekte olan piyasalar uzmanı Mark Mobius'a göre, kripto para birimlerindeki astronomik artış, borsalardaki yükselişin bir kısmının arkasındaki itici güç olabilir.

Mobius Capital Partners'ın kurucusu, CNBC'ye veridği röportajda, kripto para alım satımlarının ön tarafında bulunan yatırımcıların borsalarda daha fazla risk almaya istekli olduklarını ve bu nedenle borsaları destekleyebileceklerini öne sürdü.

Borsagundem.com’un yaptığı derlemelere göre, "Kripto para piyasalarındaki değişimleri dikkatle izlemeliyiz" diyen Mobius’un kripto paralarla ilgili görüşü şöyle:

Bu varlıkların fiyatlarındaki değişim, özellikle Bitcoin, hisse senedi piyasaları için öncü indikatör rolünü oynayabilir. Çünkü insanların kripto paralara olan inancı, hisse senedi piyasalarında para kaybeden şirketlere olan inancıyla benzerlikler taşıyor. İnsanlar, bu şirketlerin ileride yüklü miktarda gelir sağlayacağını düşünüyor. Bu yüzden kripto para piyasalarındaki değişimleri dikkatle izlemeliyiz. Şu anda herhangi bir gençle konuştuğunuzda göreceksiniz ki birçoğu bu paralara büyük önem atfediyor. Eğer bu inanç düşerse veya ortadan kaybolursa bu durumda önemli bir satış eğilimi ortaya çıkabilir. Ancak biz orta ve uzun vadede hala hisse senedi piyasalarında iyi bir kazanç fırsatı görmeyi sürdürüyoruz.

Pandemi döneminde edindiğimiz 3 yatırım tecrübesi

Bitcoin fiyatı 75 günde ikiye katlandı!

Borsa rekor seviyeden geri geldi

Wall Street'in en büyük korkusu Kovid değil enflasyon

Aile katliamında ‘Bitcoin’ detayı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)