E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMİT ve Emniyet'ten PKK/KCK'ya operasyon! ---

MİT ve Emniyet'ten PKK/KCK'ya operasyon!

MİT ve Emniyet'ten PKK/KCK'ya operasyon!
14 Ekim 2021 - 14:03 borsagundem.com

Emniyet görevlilerince PKK terör örgütüne yapılan operasyonda, 5 Ekim'de Suriye'nin Rakka şehrinde Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik başarısızlıkla sonuçlanan bombalı saldırının faili ile ilişkili olduğu belirlenen bir şüpheli yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, PKK/KCK Silahlı Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ile ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında flaş bir gelişme yaşandı.

Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre, terör örgütü adına İstanbul'da faaliyet gösterdiği ve 5 Ekim günü Suriye'nin Rakka şehrinde TSK mensuplarına yönelik başarısızlıkla sonuçlanan bombalı saldırı girişiminin faili olarak Suriye Milli Ordusu tarafından yakalanan örgüt mensubu şahıs ile ilişkili olduğu belirlenen, ayrıca örgüt tarafından özel operasyon eğitimi verilmiş 4 örgüt mensubu şahıs başta olmak üzere eylem amaçlı ülkemize gönderilen örgüt üyelerinin aktarım faaliyetlerinde yer aldığı ve bu şahıslara güvenli ev sağladığı değerlendirilen Suriye uyruklu İ.C. (20) isimli şüpheli şahıs yakalandı.

Şahıs 9 Ekim günü Bahçelievler ilçesinde gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs, "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan 13 Ekim tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 7 kişi yakalandı

 

Fırat Kalkanı Bölgesinde terör saldırısı: 1 şehit

 

Diyarbakır'da bombalı saldırı hazırlığındaki PKK'lı terörist yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)