E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMısır'ı akrepler sardı: 3 kişi öldü, 450 kişi yaralandı---

Mısır'ı akrepler sardı: 3 kişi öldü, 450 kişi yaralandı

Mısır'ı akrepler sardı: 3 kişi öldü, 450 kişi yaralandı
14 Kasım 2021 - 08:37 borsagundem.com

Mısır'da olumsuz hava koşullarının yol açtığı akrep sokması sonucu 3 kişi öldü, 450 kişi yaralandı. Ayrıca sel ve kum fırtınaları ülkede hayatı olumsuz etkilerken bazı evler kullanılamaz hale geldi ve elektrik kesintilerine yol açtı.

Mısır yerel basınında yer alan haberlere göre, Mısır'ın güneyindeki Asvan vilayetinde şiddetli sağanak yağış ve rüzgar görüldü.

Bölgede buna bağlı olarak sel ve kum fırtınası görülürken, bölge halkı artan akreplerin saldırısına uğradı.

3 kişi öldü, 450 yaralı var

Sağlık Bakan Yardımcısı İhab Hanefi, "Cuma akşamından bu yana kötü hava koşulları nedeniyle akrep sokması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 450 kişi de yaralandı." dedi.

Sel ve kum fırtınaları bölgede hayatı olumsuz etkilerken bazı evler kullanılamaz hale geldi ve elektrik kesintilerine yol açtı.

Dağlık alanda yaşayan akreplerin sel ve kum fırtınasının etkisiyle yerleşim alanlarına sürüklendiği tahmin ediliyor.

Mısır, Süveyş Kanalı'ndan geçiş ücretine zam yaptı

Dünyanın en kötü 100 istilacı türünden 14'ü Türkiye'de

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)14 Kasım 2021 10:55

    Kedi alın... Deniz kenarı, sahil kenarı bahçeli evler... etrafınızda sokak kedisi besleyin. imkan varsa kedi köpek alın... evin etrafında, yılan, fare, iri tarz örümcekler, akrepler, çıyan ve iri tırtıl tarzı şeyler imha olacaktır :D ... Aklınızda bulunsun. Hem mana ile sokak hayvanlşarının aslında sokaklarda güvenliği sağladıgını unutmayın  : ))) yılan fare akrep vb gece dahi yok olacaktır. duymaları gece görmeleri, vb etkındır... ev bahçenıse bir parça yiyecek ve su koyun. düşman canlılar yiyecekelre geldıgınde, sokak canlılarınca imha edilecektir :D