E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMısır: Türkiye'ye uygulanan yaptırımlardan memnunuz---

Mısır: Türkiye'ye uygulanan yaptırımlardan memnunuz

Mısır: Türkiye'ye uygulanan yaptırımlardan memnunuz
17 Ekim 2019 - 11:50 borsagundem.com

Mısır Dışişleri Bakanlığı, Trump’ın Türkiye’ye, Suriye’nin kuzeydoğusunda yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı’ndan dolayı uyguladığı yaptırımlarla ilgili bir açıklama yaptı

Bakanlıktan bugün yapılan açıklamada, “Mısır, “ABD Başkanı Donald Trump’ın son gelişmeler ışığında Suriye topraklarına yönelik devam eden Türkiye saldırılarının açıkça reddedildiğini gösteren tavrı ve Türk rejimine uygulanan ön yaptırımları memnuniyetle karşılıyor” ifadeleri kullanıldı.

Trump'ın Türkiye'ye yönelik yaptırımları içeren başkanlık kararnamesini imzalayacağını açıklamasının ardından Hazine Bakanlığı, iki bakanlık ve üç bakanın yaptırım listesine alındığını duyurmuştu.

Bakanlık, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptırım listesine alındığını açıklanmıştı.

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, bugün gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeydoğusunda yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı’nda ateşkes ilan etmemesi halinde yeni yaptırımlar getireceklerini söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir17 Ekim 2019 21:44

    Ümmet ümmet diye tutturanlar, alın size ümmet kapak olsun...

  • Hasan17 Ekim 2019 21:23

    Her zaman Medeniyeti gelişmişliği refahı örnek almak lazım, çöl bedevilerini değil...Artık bundan sonra Rabia rabia diye tutturmazlar umarım.

  • Vatandaş17 Ekim 2019 21:18

    "Ne Şam'ın şekeri ne Arabın yüzü" Ak koyunların arapların ne bok olduklarını biraz anladıklarını umarım.

  • 👏👏👏17 Ekim 2019 21:55

    Tebrikler

  • mzd17 Ekim 2019 16:41

    bu salatalığın haberini verip sinirimizi bozmasanız...

  • Kamil17 Ekim 2019 14:45

    Evladım sisi , senin de göreceğin nasip olacak yeni.değişik günlerin olacak. Allah kuluna , ettiğini yaşatmadan yanına almaz

  • Arap...17 Ekim 2019 14:31

    Arap seviciler buyrun... mısıra rabia yapmaya devam edin... ARAP SEVİCİLER  bir gol daha yedi, araplardan.. tarih okumayanlar... 10 gün öncesnide hatırlamıyorsa, Neyseki akıllı ve düşünen muhalifette insanlar.. sizin yerinize milletçe bu hataları kapatmaya devam ediyoruz...

  • kerim17 Ekim 2019 14:17

    Eee AKP işte sizin Arap dünyanız hayırlı olsun. Memleketi ümmet ümmet diye bu kargalara sattınız

  • bahadır17 Ekim 2019 14:33

    SİZLERİN ELİNDE OLSA BU MEMLEKETİN SURİYEDEN FARKI KALMAZDI 

  • AAA17 Ekim 2019 14:15

    Olsan ne olur olmadan olmasa ne olur. Zaten yaptırımlar artık sonuçsuz kalıyor.

  • asena17 Ekim 2019 14:06

    bende ananı memnunuyetle karşılıcam

  • :))17 Ekim 2019 14:05

    ...DUMUN OĞLU

  • alp17 Ekim 2019 13:58

    HZ PEYGAMBERİN ---BEN ARABIM AMA ARAB BENDEN DEĞİL---SÖZÜNÜ İYİ ANLADIM...

  • AHMET ÖZBİR17 Ekim 2019 12:33

    DARBECİ yobaz, Yahudi'ye zerre dokunmaz, müslümana işkenceden usanmaz! Ancak Allahın izniyle Müslüman Kardeşler senin gibi zalimleri alaşağı edecek, masumlar birgün gülecek. SİSİ USA'NIN SİNSİSİ, YOK OL, TOZ, TÜRK'ÜN GÖZÜNDEN UZAK OL!..

  • muhaha17 Ekim 2019 14:33

    yahu sen arap sevici deilmiydin ? valla senin gibisini ne gördüm ne duydum. her haberde aynı isimle.. bambaşka açıdan yazıyorsun. yazdıklarını alt alta dizince... 1-arapları seviyon...2- araplar şahane 3- ümmet müslümanlık 4 -islamcı onlar iyidir 5- rabia 6- araplar bize ambargo yaptı 7- araplar ilahanet ediyor 8 -araplara desini vericez.. 9- türk dünyası yaşasın 10- ümmetçiler nerede... ya bunların hepsi birbirini tamamlamayan açıklamarın :D ne yazdına bakıpda yorum yaz :D 

  • Uyumsuz17 Ekim 2019 12:32

    Lan sisi denen emperyalist birliğinin tasmalı iti sen memnun olsan ne olur. Kendi halkına yaptığı zorbalığa, kendine muhalif sivilleri bile ayrım yapmadan öldüren seni gibi bir kasap a sessiz kalan ama teröristleri korumak için Devletimize şunu yaparız bunu yaparız diye yaptırım tehdit eden sahiplerinin takdirini almışsındır hadi yine iyisin. Hadi bu sözünden sonra netanyahu seni bekliyordur koş yanına başını okşasın, önüne bir kaç kemik kırıntısı atarlar belki...

  • Sakıp Sencan17 Ekim 2019 12:02

    Bundan sonra artık hiç bir müslüman ülkedeki felaketlere açımam.bu da abd nin köpeklerinden

  • Nihat17 Ekim 2019 12:45

    Ulan salak müslüman ülke halkı ile  yöneticileri arasındaki farkı görmeyecek kadar ... sen biz ne yapalım.  Sana kim acıyacak acaba?

  • bilader17 Ekim 2019 12:33

    kardes hayatimin 8 yili bunlarin ulkelerinde gecti. her birini tanidim. muslumanlik derecesi sorgulamak hicbirimizin haddine degil, inanc baska biseydir, ama insanliklari hakkinda sunu soyleyebilirim ki; muslumanlik prensipleri, hosgorusu, ogretileri ve terbiyesi ile uzaktan yakindan baglantisi yok. tamamen asimile olmuslar. bence artik arap deyince musluman akla gelmesini kaldirmamiz lazim, dunyayada bu algiyi yaymak lazim. musluman deyince akla sadece turk gelmelidir. haksizlik etmiyim, hic beklemedigin ve adam yerine koyulmamis sudan, oman, yemen, qatar (%51), filipinler gibi ulkelerden bildigimiz ve anladigimiz manada muslumanlar cikiyor. ama araplardan beklentim sifir. sadece bedevileri tenzih ederim, onlar suudlara bile halen meydan okuyan delikanli bir grup.