E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMısır istihbaratından Türkiye açıklaması---

Mısır istihbaratından Türkiye açıklaması

Mısır istihbaratından Türkiye açıklaması
12 Mart 2021 - 19:48 borsagundem.com

Anadolu Ajansı'nın Reuters'a dayandırdığı habere göre, Mısırlı bir istihbarat yetkilisi Türkiye'den gelen Kahire'de bir toplantı yapılması yönündeki talebi memnuniyetle karşıladıklarını söyledi

Mısırlı bir istihbarat yetkilisi, Türk istihbaratından Kahire'de toplantı yapılması yününde talep aldıklarını ve bunu memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Reuters haber ajansına konuşan Mısırlı yetkili, kendilerine telefonla ulaşan bir Türk istihbarat yetkilisinin, iki ülke arasındaki "ekonomik, siyasi ve diplomatik iş birliğini" görüşmek üzere Kahire'de bir toplantı yapılmasını istediklerini anlattı.

Mısırlı yetkili, bu telefonu memnuniyetle karşıladıklarını ve en kısa sürede yanıtlama sözü verdiklerini aktardı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün yaptığı açıklamada, "Mısır ile hem istihbarat düzeyinde hem de dışişleri bakanlıkları düzeyinde temaslarımız var. Diplomatik düzeyde temaslarımız başladı." ifadelerini kullanmıştı.

Mısır ile ilk diplomatik temas

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Usta20 Nisan 2021 22:05

    Önce darbeci sisiyle hiç işim olmaz deyip şimdide mısır halkı bizi sever deyip sisiyle değil mısır halkıyla barışıyoruz yalanıyla milleti kandımaya devam.

  • reis13 Mart 2021 01:20

    çocuksu dış politika ile kayıp zaman ve ekonmik değerler hesaba bile gelmez durumda .ülkeye yazık oluyor..

  • Neden bekledik13 Mart 2021 00:53

    Madem görüşecektik neden bu zaman kadar bekledik. Elimize ne geçti merak ediyorum. 

  • veri13 Mart 2021 10:59

    bu poliıtıika ile suudi arabistan ve mısıra ihracatımızı kaybettik milyarlarca dolar zarar,bunun sonucunda birsürü işzizlik...

  • Vatandaş12 Mart 2021 23:14

    Reyizimiz darbeci Sisi ile asla görüşmemiştir ve görüşmeyecektir de. Eli kanlı Sisi ile görüşecek bir şeyimiz yoktur. Aksini iddaa eden müfteridir yalancıdır.

  • Tufan13 Mart 2021 01:17

    Kardeş sisi darbecidir evet ama ülke menfaati onla görüşmeyi de gerektiriyorsa görüşeceksin. Trump gitti kim jongla görüştü. Menfaati gereği. Devletlerin siyaseti ile şahısların davranışlarını bir araya getiremeyiz. Şuan sisiyi indirmeye gücümüz yok o zaman anlaşıp ülke menfaatine bakacağız.

  • Selim12 Mart 2021 20:48

    Mısır Suud gibi değil ilişkiler düzelebilir. Münafık Suud ve Bae nin Allah belasını verecek. Sözüm halklarına değil hepsi kardeşimiz lafım yöneticilerine.

  • manyak herif12 Mart 2021 20:18

    Mısır bizim dostumuz deil,düşmanımızdır.Asıl dostumuz israildir.Doğu akdenizde ,egede yunanistana karşı bizim yanımızda duran yiğit israillilerdir.tarih boyunca yahudileri beş olayda türkler korumuştur.şimdi sıra israildedir ve türkleri koruyacaklardır.buna adım gibi eminim.

  • manyak herif fan12 Mart 2021 21:07

    hastayım sana manyak herif :))) yorumlarını tasvip etmiyorum lakin  nick ine münhasır yorumlarına gülmekten yarılıyorum:):) zaten  saçma şeylere prim verilmesi moda olmuş, sende manyaklığınla fenomen olacan iyice...ama sana inanan saflar var yazık onlarada ne diyim :):):)