E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisMİPAZ HİSSELERİ NEDEN YÜKSELİYOR?---

MİPAZ HİSSELERİ NEDEN YÜKSELİYOR?

MİPAZ HİSSELERİ NEDEN YÜKSELİYOR?
21 Ocak 2009 - 00:44 borsagundem.com

Şirket Merter E 5 kenarındaki arsayı satacağını açıkladı ve hisseler yükselişe geçti!!! Peki bu kıymetli arazi neden satılıyor?

Milpa'nın bugün borsaya gönderdiği açıklama sonrası hisselerinde sert yükseliş yaşandı. İşte yükselişi getiren o açıklama: Milpa Ticari ve Sınai Ürünler Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 16.01.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. Şirketimiz 19 Ocak 2009 tarihinden itibaren faaliyetlerini İbrahimağa Mah. Koşuyolu Cad. Ali Dede Sok. No: 7 34718 Kadıköy, İstanbul adresinde sürdürecektir. Yeni telefon ve faks numaralarımız aşağıda sunulmuştur. Tel : 0216 339 97 39 Faks : 0216 339 97 67 Şirket yönetimimiz, boşaltılacak olan mülkiyeti Şirketimize ait A. Nafiz Gürman Mahallesi, E 5 Karayolu, No: 66 34173 Merter Güngören, İstanbul adresindeki genel müdürlük binamızın satılması veya kiraya verilmesi alternatiflerini değerlendirmekte olup konuyla ilgili henüz alınmış bir karar yoktur.” Bu açıklama hisselerde yükseliş getirerken borsa kulislerinde şirketin bazı gayrimenkul yatırımlarında zarar ettiği ve bu yüzden şirketin merkezini taşıyarak kıymetli arazisini satışa çıkardığı konuşuluyor...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)