E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilyonları ilgilendiren değişiklikler yayımlandı---

Milyonları ilgilendiren değişiklikler yayımlandı

Milyonları ilgilendiren değişiklikler yayımlandı
26 Nisan 2016 - 10:02 borsagundem.com

Gençlerin GSS borçlarının silinmesi ve zorunlu trafik sigortası düzenlemelerini içeren yasa yayımlandı. Yasaya göre, zorunlu trafik sigortasında, hak sahibinin kendi kusuruna denk gelen tazminat talepleri sigorta kapsamı dışında kalacak.

Gençlerin genel sağlık sigortası (GSS) borçlarının silinmesi, zorunlu trafik sigortası ve 65 yaş aylıklarına ilişkin yeni düzenlemelerin de aralarında bulunduğu 6704 sayılı torba yasa yayımlandı.

65 YAŞ AYLIĞI KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan yasa, 65 yaş aylığı alanların kimin yanında yaşarsa yaşasın, maaşlarını kesintisiz almasına olanak tanırken; terörizmin finansmanı suçuyla mücadeleye de yeni tedbirler getirilmesini öngörüyor.

KANAL İSTANBUL'A TEKNİK DÜZENLEMELER

Kanal İstanbul Projesi için de çeşitli teknik düzenlemeler getiren yasa, kentsel dönüşüm kapsamındaki bazı izinsiz yapılara elektrik, su ve doğal gaz bağlanmasını, gençlerin genel sağlık sigortası prim borçlarının silinmesini, zorunlu trafik sigortasında sigorta şirketlerinin yükümlülüklerinin azaltılmasını da içeriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)