E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilyonlarca Galatasaraylı bekliyor! Falcao geliyor---

Milyonlarca Galatasaraylı bekliyor! Falcao geliyor

Milyonlarca Galatasaraylı bekliyor! Falcao geliyor
12 Ağustos 2019 - 08:52 borsagundem.com

Galatasaray'da haftalardır heyecanla beklenen an geldi. Milyonlarca Galatasaraylı süper star Falcao'ya kavuşmak için artık saatleri sayıyor. Monaco transfere onay verdi

Galatasaray'da geri sayım başladı. Cimbom'un son bombası Radamel Falcao'da artık sona gelindi. Menajer Ahmet Bulut ile birlikte Fransa'ya giden Abdurrahim Albayrak, başarılı futbolcuyla her konuda anlaştıktan sonra Monaco'yı da ikna etmeyi başardı.
 
Artık avukatlar imzalanacak anlaşmaya son şeklini verirken bugün KAP'a bildirim yapılması ve Falcao'nun resmen Galatasaraylı olması bekleniyor.

BAŞINI DÖNDÜRDÜ

Albayrak, Falcao ile yaptığı görüşmenin perde arkası da gelmeye başladı. Sempatik yönetici, Falcao'ya G.Saray için ne kadar değerli olduğunu hissettirmek için pek çok jest yaptı.

Oyuncu ve eşini Monte Carlo'nun en şık restoranlarından Robuchon'a davet etti. Ayrıca eşi ve iki kızına hediyeler götürdü.

Albayrak'ın asıl sürprizi ise Falcao'ya oldu. Kolombiyalı golcüye adının yazılı olduğu bir G.Saray forması hediye etti.

BİR AN ÖNCE BİTSİN

Albayrak'ın kendisine yaptığı bu jest karşısında oldukça şaşıran ve etkilenen Falcao'nun ise tercümanı aracılığıyla, pek çok büyük takımda oynadığını ama hiç kimsenin kendisini transfer etmek için bu kadar büyük çaba göstermediğini anlattı.

Transferinin bir an önce bitirilmesini ve takıma katılarak kendisine gösterilen ilgiye layık olmak istediğini iletti. Falcao da Monaco'lu yetkililerin ikna edilmesinde başrolü oynadı.

BİYONİK ADAM

Radamel Falcao, Galatasaray'da "Drogba etkisi yaratır" diyen de var, "van Persie gibi hayal kırıklığı yaratır" diyen de... Halen, "Hayatta gelmez" diyenler de var. Tabii bunlar tahminden öteye gidemeyecek yorumlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim12 Ağustos 2019 18:21

    Nasil olsa bunlarin parasini millet oduyor..bu oyuncunun millete ve galatasaraya bir faydasi olacak mi.....

  • Emrah14 Ağustos 2019 02:31

    yayıncı kuruluş kulüplere ödeme yapar bir diğeri stadyum kombine kart ve loca gelirleri bir diğeri sponsorlar ödeme yapar bir diğeri forma ve ürün satışlarıdır.sokaktaki vatandaşla ne alakası var yazdığın ülkemizde emeklilik yaşı 65 oldu sesiniz çıkmaz insanların bir zevki var o da futbol zaten.

  • Welcome12 Ağustos 2019 11:17

    Gelsin süper bitik yürüyen ihtiyar 3 ay sonra da bu beladan nasıl kurtuluruz komisyonu kursun