E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivMilyonlarca araç sahibi dikkat! MTV'de son gün!---

Milyonlarca araç sahibi dikkat! MTV'de son gün!

Milyonlarca araç sahibi dikkat! MTV'de son gün!
31 Temmuz 2020 - 10:20 borsagundem.com

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için geri sayım başladı. Araç sahiplerinin 2 taksit olarak ocak ve temmuz ayında ödemek zorunda olduğu Motorlu Taşıtlar Vergisi için bugün son gün. Peki MTV ücretleri ne kadar? İşte 2020 MTV tutarları…

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ye31 Temmuz 2020 18:44

    eskiden pul masrafı vardı. devlet pus basıyordu, camlarda etket felan. şimdi masrafda yok. tahsilat için zahmette yok. herkes kredi karttan çat çat eft, havale, ödeme yapıyor. devlet hesabına çatır çatır paralar akıyor. eskiden masrafı vardı. ama onca koly para aldıgı halde rakamlarda bir o kadar yüksek. çoğu insan evinin önüne aracını park edecek ücretsiz alan bulamıyor. kimileri ücret versede, otoparkı yok. Bu alınan paraların ereye harcandıgını gerçekten merak ediyorum. mazottan ve benzinden alınan vergileri sormuyorum bile. yol yaptım diyor ama, bu mtv lerle milyonlarca araçdan alınan vergilerle karayolu +demir yolu + heryerlere otoban yapılır be... yap işlet devret yollarını zaten devlet sadece mtv lerle yapar. üzerine fenne muayene, egsoz emisyon, gereğinden yuksek ödemeleri. zorunlu sigorta ve kasko içindeki devletin payları. Hakkaten herkeslerin otobanlarda gitmesi ücretsiz otopartkalrda ev önünde otomobillerini bulundurması gerekli. 

  • Selam 31 Temmuz 2020 15:33

    Gte Giren mtv açılmaz

  • r31 Temmuz 2020 13:04

    bu alınan milyonlarca mtv geliri nereye gidiyor ? otobnlar yap işlet devrey yanı 25 yılda ödenecek... bu mtv ler deyere gidiyor ? benzınden alınan 50 kuruş yakıt ama5 tl vergi. ya bunları ödeyen bu millet ne hizmet alıyor? otobanı para köprüsü para normal yollarda radarlar kurulmuş ceza... way be. hala ortada verılen paraya karşılık alınan hizmet yok.

  • Kartal 31 Temmuz 2020 15:32

    Deveye diken insana seven anladın sen onu

  • fatih31 Temmuz 2020 14:47

    millet iyi bir kazık alıyor müsait yerlerine daha ne olsun . ha müstehak mı ? sapına kadar müstehak.....