E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilli Takım'ın kazanması şart!---

Milli Takım'ın kazanması şart!

Milli Takım'ın kazanması şart!
20 Haziran 2021 - 10:01 borsagundem.com

A Milli Takımımızın üçüncü olarak gruptan çıkma ümidi var. Oynadığı 2 maçta puan alamayan ve -5 averajı bulunan Milliler, bugün Bakü'de İsviçre ile karşılaşacak. Milliler kazanırsa üst tura çıkabilir

EURO 2020'ye 3-0'lık İtalya mağlubiyetiyle başlayan ve Bakü'de Galler'e 2-0 kaybeden A Milliler, gruptaki son maçında İsviçre ile Bakü Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. A Milli Takım gruptan çıkmak için öncelikle kazanmak zorunda. Ayrıca Ay-Yıldızlılar, İsviçre karşısında farklı bir galibiyet alarak averajını da düzeltmeli. Bunun yanı sıra, diğer gruplarda oynanacak olan karşılaşmaların sonuçları da durumu yakından etkileyecek. Beraberlik veya yenilgide eve döneceğiz.

SALI GÜNÜ KARŞILAŞACAKLAR
B Grubu'nda Rusya'nın ve Finlandiya'nın 3 puanı bulunuyor. Belçika, Finlandiya karşısında yarın 3 farklı bir galibiyet alırsa, averajı -3 olacak. Rusya-Danimarka'nın sonucu da grupta 3. olanı belirleyecek. C Grubu'nda Hollanda çıktı. 3'er puanı bulunan Ukrayna ile Avusturya yarın karşılaşacak. Bu takımlardan birisi 2 ya da daha farklı kazanırsa bir ekibin averajı -2 ya da daha fazla olacak. D Grubu'nda Hırvatistan ve İskoçya 1 puana sahip. 1 puanlı 2 takım salı günü karşı karşıya gelecek.

BERABERLİKTE ELENİYORLAR
Beraberlik durumunda 2 takım da en iyi 3.'lerden birisi olamaz. E Grubu'nda ise son hafta öncesinde durum karışık. 4 takım da iddialı. İspanya-Polonya ile berabere kaldı ve puanı 2... Polonya ise 1 puanda... Son hafta İspanya, Slovakya'ya kaybeder, Polonya da İsveç ile berabere kalırsa, iki takım da en iyi üçüncüler arasına giremeyebilir. F Grubu'nda son hafta öncesi şartlar eşit... Ancak Almanya Macaristan'ı yener, Fransa da Portekiz'i farklı mağlup ederse, Portekiz en iyi 3. olamayabilir.

SAAT: 19.00

HAKEM: Slavko Vincic

YAYIN: TRT 1

STAT: Bakü Olimpiyat

MUHTEMEL 11'LER

İSVİÇRE: Sommer, Elvedi, Schar, Akanji, Mbabu, Freuler, Xhaka, Rodriguez, Shaqiri, Embolo, Seferovic

TÜRKİYE: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Rıdvan Yılmaz (Mert Müldür), Taylan Antalyalı, Orkun Kökçü, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Burak Yılmaz

"BİZİM İÇİN KÖTÜ"

Mert Müldür, "İlk iki maçımızı kaybettik. Bu çok üzücü bir durum. Daha iyi sonuçlar elde etmeyi hedeflemiştik. Büyük hedeflerimiz vardı fakat iki maçta iki mağlubiyetle başlamak bizim için kötü oldu." dedi.

"FIRSAT KAÇTI"

Halil Dervişoğlu, "İyi sonuçlar alamadık ve gerçekten çok üzgünüz. Oynayacağımız bir maç daha var ve ona odaklandık. Taraftarımızın da desteğini aldık, bu fırsatı değerlendirmeliydik ama yapamadık." dedi.

EURO 2020'DE GRUBUMUZDAKİ DİĞER MAÇ : İTALYA - GALLER

SAAT: 19.00

STAT: Bakü Olimpiyat

YAYIN: TRT Spor

HAKEM: Ovidiu Hategan

İsviçre-Türkiye maçına 'skandal' hakem

Milli takım gruptan nasıl çıkar? İşte ihtimaller

Şenol Güneş: Kötü sonuçların sorumlusu benim

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)