E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilli takım Lüksemburg'la berabere kaldı---

Milli takım Lüksemburg'la berabere kaldı

Milli takım Lüksemburg'la berabere kaldı
22 Eylül 2022 - 23:52 borsagundem.com

İsmail Yüksek ilk milli maçında hayat verdi. A Milli Takım, Uluslar B Ligi'ne yükselmeyi garantiledi

Uluslar C Ligi 1. Grup 5. maçında Türkiye, sahasında Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldı. A Milli Takım'ın 3. golünü ilk kez milli formayı giyen İsmail Yüksek kaydederken, Ay-Yıldızlılar bu sonuçla birlikte gruptan lider çıkmayı ve B Ligi'ne yükselmeyi garantiledi.

Türkiye ile Lüksemburg, Uluslar C Ligi 1. Grup 5. maçında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 3-3 sona erdi.

ÜSTÜNLÜĞÜ ALAMADIK

Karşılaşmada hiç öne geçemeyen A Milli Takım, 8. dakikada Martins'in attığı gol ile 1-0 geriye düştü. 16. dakikada Cengiz Ünder penaltıdan attığı gol ile maça beraberliği getirdi. Lüksemburg'da Sinani 37. dakikada takımını yine öne geçirirken 39. dakikada Chanot kendi kalesine attığı gol ile skora yine dengeyi getirdi.

İSMAİL YÜKSEK İLK MİLLİ MAÇINDA 1 PUANI GETİRDİ

İkinci yarıda A Milli Takım sahada varlık gösteremezken 69. dakikada Rodrigues, Lüksemburg'u 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Ay-Yıldızlı ekipte sonradan oyuna girerek ilk milli maçına çıkarken, 87. dakikada attığı gol ile A Milli Takım'a 1 puanı getiren isim oldu.

B LİGİ'Nİ GARANTİLEDİK

Bu sonuçla A Milli Takım, 13 puanla grup liderliğini ve B Ligi'ne yükselmeyi garantiledi. Ay-Yıldızlılar gruptaki son maçında 25 Eylül Pazar günü Faroe Adaları ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş'lı yıldız Dele Alli derbide olacak mı?

 

Galatasaray'da 2 transfer 2 ayrılık!

 

İnter efsanesi Zanetti: Fenerbahçe ve Galatasaray zor takımlar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.