E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilli Takım gruptan nasıl çıkar?---

Milli Takım gruptan nasıl çıkar?

Milli Takım gruptan nasıl çıkar?
09 Ekim 2021 - 15:37 borsagundem.com

Milli Takım kritik maçta Norveç'i deviremedi, Play-Off yolunda darbe yedi. Ancak her şey bitmedi; ikincilik için şansımız sürüyor

Dünya Kupası Elemeleri'nde Hollanda mağlubiyeti ile kaptırdığımız liderlikten sonra gözümüzü Play-Off oynayabilmek için ikinci sıraya dikmiştik. Bu yolda Norveç ile dün gece kritik bir maça çıktık. Türkiye'ye ikinci sırada gelen rakibimizi öne geçtiğimiz maçta yenemedik. Ancak Play-Off yolunda bizim için her şey bitmiş değil. Hollanda kazanıp arayı açtı. 1-1'lik skorla Norveç ile aramızdaki 2 puanlık fark devam etti.

Kalan 3 maçımızı kazanıp, son hafta oynanacak olan Hollanda-Norveç maçının sonucunu bekleyeceğiz. Pazartesi günü Letonya deplasmanıyla başlayacak seride Milliler, kasım ayında da Cebelitarık ve Karadağ ile karşılaşacak. 3 maçtan çıkaracağımız 9 puanla elemeleri 21 puanda tamamlayacağız. Hollanda da aynı performansı devam ettirip kalan 3 maçından ikisinden galip ayrılması durumunda grup liderliğini garantilemiş olacak. Onlar için son haftadaki Norveç mücadelesi prestij karşılaşmasına dönebilir. Norveç, Karadağ ve Letonya'yı yendiği taktirde son hafta Hollanda deplasmanına 20 puanla gidecek. Kazanırlarsa biz veda edeceğiz. Kaybederlerse Play-Off yolumuz açılacak.

Burada berabere kalırsa Ay- Yıldızlılar gibi 21 puanda elemeleri bitirme senaryosu gerçekleşebilir. Bu durumda iş averaja kalacak. Ancak şu anda averaj olarak da iyiler. Kazanırken aynı zamanda fark da yapmamız gerekecek. Milliler'in Katar yolu kendi performansından çok rakiplerinin alacağı sonuçlara göre şekillenecek.
(Fanatik)

Milli takım Norveç engelini geçemedi

Milli Takım Norveç karşısında: İşte Kuntz'un ilk 11 tercihi...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atakan10 Ekim 2021 16:23

    Fırsatı elimizle teptik artık katari TV lerden izleriz

  • Gur10 Ekim 2021 12:17

    Siz hala bu trubunleri doldurdugunuz mudetce..onlar hic gayret ve calisma gostermez..biz kendimiz radikal olmaliyiz..gitme...seyretme...ilgilenme..simartma..bakalim o zaman kime...satacak sanatini.. o yuzden ben biraktim..hatta kensi takimimi bile bakalim neyle beslenecekler..ben bunda sorumluyum.

  • Samet.10 Ekim 2021 12:12

    Kazik kadar adamlar ne futbolu ogretecen.. artik bizi kandirmayin..zaten seyircide kanmiyor...sabahlara kadar bos bos konusuyorsunuz...madem isi bilen biri geldi..10ve ya 15 yasinda cocuklari ALT yapidan yetitirin..10 yil futbol konusmayin.

  • TAMİZ KARTALGÖZ09 Ekim 2021 22:57

    bırakın be kardeşim.ben artık sonuçları gördüğüm için maçları dahi hiç seyir etmiyorum.bir ezberlemişler burak yusuf ozan caner.vs.vs.84 milyonluk ülkede futbolcumu kalmadı söylermisiniz.

  • Tekno papaz09 Ekim 2021 17:41

    Önce primi konuşalım kardeş. 

  • Baris09 Ekim 2021 16:50

    Futbol oyunu hamasetle gaz vermekle...suurla ..milliyetcilile.. oynanmaz sizin zeka ve akil sorununuz var.. bu pratigi acaba KUNTZ verecekmi onu dusunuyorum..yoksa sizin misyonunuz bitmis..istediginiz takimda oynayin onemli olan ulkemizin takimini birlikte eserinizi gormek isterdik ama bos..artik hayalimiz gelecek 5 ..10 yillara..seyretmiyorum cunku stres yapip sabaha kadar uykumdan oluyorum.