E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilli Savunma Bakanlığı'ndan sert terör açıklaması---

Milli Savunma Bakanlığı'ndan sert terör açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı'ndan sert terör açıklaması
31 Ocak 2021 - 18:02 borsagundem.com

MSB, PKK/YPG'li teröristlerin, Bab ve Azez ilçelerinde düzenledikleri terör saldırılarına ilişkin, "Bu teröristlerin sonu, hayalleriyle birlikte kazdıkları çukurlara gömülmek, akıttıkları masum kanında boğulmaktır." ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanlığı Twitter üzerinden yapılan açıklamada, Suriye'nin kuzeyini kana bulamaktan başka amacı bulunmayan terör örgütü PKK/YPG'nin, dün Afrin kent merkezindeki terör saldırısının ardından bugün de Azez ve El Bab'da sivilleri hedef aldığını belirtti.

İnsanlık düşmanı PKK/YPG'li teröristlerin 10 sivilin canına kıyarak 24 kişiyi yaraladığı bildirilen açıklamada, "Bölgedeki huzur ve güveni bozmak üzere insanlık dışı saldırılarıyla Suriyeli kardeşlerimizi katleden bu teröristlerin sonu, hayalleriyle birlikte kazdıkları çukurlara gömülmek, akıttıkları masum kanında boğulmaktır." değerlendirmesi yapıldı.

 

Afrin'de terör saldırısı: 5 ölü, 22 yaralı

 

Çin'in Müslümanları takip ettiği belgelendi

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'in halefine tebrik

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kamil31 Ocak 2021 21:29

    Bomba olayları sınırlarımız dışında ve orada Mehmetçiklerimiz var. Orada bulunuş amaçları gerçekleştirildi mi veya neden hala oradalar. Suriyenin kuzey doğusuna ,bizim güneydoğu sınırımıza . Düşmanımız Abd uydu terör devleti  kuruyor, Başkan değişse de onların siyaseti değişmez. Önleyemiyorsak bizim hala Suriye'de ne işimiz var

  • BİR DOST31 Ocak 2021 22:19

    Mehmetçiği düşünüyor gibi yazmana gerek yok bladerim. Mehmetçik orda ülkeyi korumak için duruyor ve başarıyor. Ülkede terör bittiyse onlar orada olduğu içindir. Ülkede terörün bitmesinden rahatsızsan bunu dolaylı yollarla anlatmana gerek yok. ABD ye rağmen oralara girildiğini unuttun sanırım. Türkiye ABD dahil kim olursa olsun müdahale edecektir(MGK kararı)