E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilli Savunma Bakanlığı'nda önemli toplantı---

Milli Savunma Bakanlığı'nda önemli toplantı

Milli Savunma Bakanlığı'nda önemli toplantı
24 Nisan 2019 - 19:34 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığından, Bakan Akar ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun heyetler arası değerlendirme toplantısında bir araya geldiği, toplantıda TSK'nın komuta kademesinin de yer aldığı bildirildi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun bir araya geldiği heyetler arası değerlendirme toplantısında, Ege Denizi ve Doğu Akdeniz'deki son gelişmeler ile Suriye'de tesis edilmesi planlanan güvenli bölge başta olmak üzere bölgesel güvenlik ve dış ilişkiler konuları ele alındı, Türkiye'nin hak ve menfaatlerinin korunması konusundaki kararlılık vurgulandı.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamaya göre, Akar ve Çavuşoğlu, heyetler arası değerlendirme toplantısı için Bakanlık'ta bir araya geldi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Milli Savunma Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu, Dışişleri Bakan Yardımcıları Sedat Önal ve Yavuz Selim Kıran'ın da katıldığı toplantıda, her iki bakanlıktan genel müdür ve daire başkanı seviyesindeki personel de hazır bulundu.

Ege Denizi ve Doğu Akdeniz'deki son gelişmeler ile Suriye'de tesis edilmesi planlanan güvenli bölge başta olmak üzere bölgesel güvenlik ve dış ilişkiler konularının ele alındığı değerlendirme toplantısında, Türkiye'nin hak ve menfaatlerinin korunması konusundaki kararlılık vurgulandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yarin25 Nisan 2019 08:12

    Ne enteresan konusca Usd çıkıyor.

  • Kendi kendimize yaptığımızı kimse yapmamıştır.25 Nisan 2019 07:21

    Yerli bile Usd bozmuyor ve aliyor..Süper dengelendik 6 da.. A haber izleyin rahatlayin

  • Secim25 Nisan 2019 06:25

    Ne istanbulmus be rahip gibi darmadağın etti.Keske 23 Nisanda gidip 1 gün o koltuğa otursalardı..Sabah kalk Usd hergun o.50 yukarıda...Yabancılarda daha satarsa vay halimize ..

  • As24 Nisan 2019 22:31

    Bir ülkeyi bitirmek için artık savaşa gerek yoktur kendine yakın bir lider getirirsin. sonra değerli kurumlarını alırsın. O ülkeyi borçlandırsın ekonomik krız cıkar daha sonra iç karışıklık başlar sonra her istedini yaptırırsın

  • Hasan 24 Nisan 2019 22:02

    Albayrak ı Reis bakan yaptığına göre bir bildiği vardır.

  • Qqq24 Nisan 2019 20:53

    Dolar 5.88oldu farkında mısın insanlar işinden atılıyor

  • Murat konca24 Nisan 2019 21:51

    Düşmemesi için sanki elinden geleni yapıyorlar bunu yapanlarda ne yazık ki bizimkiler tam düşüçek birseyler çıkarıyorlar

  • Dallas24 Nisan 2019 20:49

    Süper dengelendik.Secim sonrası 5.30 olan Usd 5.90 oldu.BIraz daha dengelendigimiz zaman 6.50 saolun.Bu kadar belirsizlik her gün dallas.