E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilli Savunma Bakanlığı ile ABD Büyükelçisi arasında görüşme gerçekleştirildi---

Milli Savunma Bakanlığı ile ABD Büyükelçisi arasında görüşme gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı ile ABD Büyükelçisi arasında görüşme gerçekleştirildi
15 Şubat 2021 - 23:50 borsagundem.com

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Satterfield ile Milli Savunma Bakanlığı arasında bir görüşme gerçekleştirildi. Görüşmede ABD’nin Gara katliamından PKK’yı sorumlu tuttuğunun teyit edildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield ile bu akşam bir görüşme yapıldığını açıkladı. MSB'nin açıklamasında, 'Satterfield, Gara'da yaşanan katliamdan terör örgütü PKK'yı sorumlu tuttuklarını teyit etmiştir' ifadelerine yer verildi. Satterfield ayrıca, Dışişleri Bakanlığı'na da çağrılmış ve tepki gösterilmişti.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"ABD’nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield ile bu akşam (15 Şubat) Millî Savunma Bakanlığı'nda bir görüşme yapılmıştır. Görüşmede ABD Büyükelçisi Satterfield, Gara’ya düzenlenen harekâtta şehit olan personelimiz ve harekât sırasında terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 vatandaşımız için taziyelerini sunmuş; Gara’da yaşanan katliamdan terör örgütü PKK’yı sorumlu tuttuklarını teyit etmiştir."

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı ile görüştü

ABD ile Yunanistan arasında dikkat çeken görüşme

 

ABD'den şehit edilen Türk vatandaşları için başsağlığı mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)