E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilli Savunma Bakanı Akar Rus mevkidaşı Şoygu ile görüştü!---

Milli Savunma Bakanı Akar Rus mevkidaşı Şoygu ile görüştü!

Milli Savunma Bakanı Akar Rus mevkidaşı Şoygu ile görüştü!
23 Ekim 2022 - 17:03 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile ikili ve bölgesel savunma, güvenlik konularının ele alındığı bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Akar ve Şoygu görüşmesinde ikili ve bölgesel savunma, güvenlik konularının ele alındığı belirtilerek, şu bilgiler paylaşıldı:

"Bölgedeki güvenlik durumunu daha da kötüleştirecek provokasyonlar konusunda dikkatli ve tedbirli olunması, sahadaki bu tür girişimlerle ilgili olarak koordinasyon ve iş birliği içerisinde çalışılması konusunda bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu."

Görüşmede Bakan Akar tarafından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birçok kez dile getirdiği Türkiye'nin, bölgede ateşkesin sağlanması, barışın temini, insani yardım ile istikrarın yeniden tesis için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerine düşeni yapmaya hazır olduğu bir kez daha ifade edildi.

Rusya Savunma Bakanı Fransız mevkidaşı ile Ukrayna'yı görüştü

 

Rusya'da 6 gün sonra bir askeri uçak daha düştü!

 

Ukrayna vurdu Rus ordusu kaçtı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)