E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilli Emlak’a operasyon! İmha etmeyip satmışlar---

Milli Emlak’a operasyon! İmha etmeyip satmışlar

Milli Emlak’a operasyon! İmha etmeyip satmışlar
03 Temmuz 2020 - 09:59 borsagundem.com

Milli Emlak İl Müdürlüğü'ne düzenlenen operasyonla aralarında Milli Emlak çalışanının da bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin kaçakçılıktan el koyulan malları yasadışı yollarla piyasaya sürdükleri öğrenildi

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılıktan el koyulan malların bir suç çetesi tarafından piyasaya sürüldüğü tespit edildi. Şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan organize polisi çalışmalarını tamamlamalarının ardından bugün erken saatlerde Milli Emlak İl Müdürlüğü'ne operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda bir Milli Emlak çalışanı ve 11 taşeron firma görevlisi olmak üzere 12 kişiyi gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan şüphelilerin ihaleye fesat karıştırma , rüşvet , resmi belgede sahtecilik, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek, kurulan örgüte üye olmak suçlamasıyla yakalandıkları öğrenildi. Operasyon kapsamında Anadolu yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığınca Yediemin hizmeti veren 3 depoya düzenlenen baskınlarda 2 tabanca ve 24 mermi ele geçirilirken, operasyonun devam ettiği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhittin06 Temmuz 2020 00:54

    Emekci ye atfen; Emekci mi yemekci mi ne idüğü belirsiz fetö cülerin yaveri ulen sizin her yeriniz rüşvetti Üstelik senin pistliğin paçalarından çıkardı da banyo bile itmedüğün çoğunlukla milletin burnu tıkanırdı. Akp yi bize Reis eyleyen Allah a kurban olasın. Reisin himmet i devamlı ve etkin ; düşmanların kalbi korku ve hüzün; yaptığı işler hayırlı ve takdirli; dostların kalbi mutlu ve huzurlu olsun.

  • Mustafa 03 Temmuz 2020 12:09

    emekçi sen nekadar hodük birisin insan bu kadar kalitesiz olamaz

  • TARKUT TARKAN03 Temmuz 2020 12:04

    Demek ki böyle olaylarda bir kuruma güvenmeyeceksin.vali gözetiminde çeşitli kurumlardan bir konsorsiyum ekip gözetiminde bu tür malları imha edeceksin.

  • EKRİST03 Temmuz 2020 11:39

    bunların acilen tüm mal varlıklarına el konulmalı ve en az 20-30 sene ceza verilmelidir.

  • emekci03 Temmuz 2020 11:12

    tipik akpli memur işte. bakanı ne ki, memuru ne olsun?