E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilli Dayanışma Kampanya'sına kim ne kadar bağışladı?---

Milli Dayanışma Kampanya'sına kim ne kadar bağışladı?

Milli Dayanışma Kampanya'sına kim ne kadar bağışladı?
31 Mart 2020 - 11:52 borsagundem.com

Virüs salgını dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ekonomiyi ve sektörleri fazlasıyla etkiledi. Bu bağlamda ülke ekonomisine destek olmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Biz bize yeteriz Türkiyem' sloganıyla Milli Dayanışma Kampanyası başlattığını açıkladı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hayırlı31 Mart 2020 19:19

    İsteyen versin isteyen vermesin neden tartışıyorsunuz yorumcular. Çevrenizdeki fakir fukaraya işsize de verebilirsiniz bu da dayanışmadır. Zekat verin, sadaka verin. Devlete direk vermiyorsan malzeme al. Polisin jandarmanın sağlıkcının, mecbur işe gidenin koruyucu malzemesini al o da olur. Hiç birşey yapmıyorsanız annenize babanıza ailenize iyi davranın, yardımcı olun. Parası olmayan dua etsin bu da hayırdır

  • gerçek.31 Mart 2020 17:19

    chp genel merkezi hdp genel merkezi ip genel merkezi bunların aylık faturaları ne kadar açıklasınlar madem saray saray diyorsun senin saraylarının faturası ne kadar açıkla yayınla bi görelim değilmi. benim vergimi nasıl harcıyor bu partiler bi görelim haydi beyler kampanya başladı yazın bunlarada.

  • nermin 31 Mart 2020 14:51

    Sefer kodlu vatandaş... PKK Ak Partiden önce de vardı aradan 18 yıl geçti  nasıl oluyor da halen var.. Önce bunun muhakemesini yap. Devlet bir kişinin dudağından çıkacak sözlerle yönetiliyor halen HDP neden mecliste bunu sor kendine..CHP de İYİ partiyle beraber yürüyor.. Biraz gözünüzü açın ne nedir biraz araştırın..

  • Ali Taş31 Mart 2020 15:23

    Sen kafanı kuma sokmaya devam Bolu da oyları geri istiyorlar zaten iyi mi kötümü ne olduğu meçhul soroçular partisi ve hdpkk ile mide buladıran bi karışım oldu afiyet olsun

  • Pala31 Mart 2020 14:06

    Oturduğun sarayın elektrik su faturasını önce

  • Sefer31 Mart 2020 13:56

    Chp hdp ile ile yaptığı ortaklıkla şu koronadan daha büyük zararı vermiştir bu ülkeye Düşünün onca askerin polisin öğretmenin 40bine yakın insanın ölümüne sebep olmuş bir terör örgütünün siyasi ayağını kendine ortak yapmak nasıl bir vicdanı gösteriyor bizlere Yani bu chp takiye siyaseti koronadan daha tehlikeli değil mi?

  • TC vatandaşı 31 Mart 2020 14:14

    Her kıçınız sıkıştığında CHP ne sataşmak mi gerekiyor zavallı adam.

  • Ağlıyorum kahrımdan😭😭😭😭31 Mart 2020 13:35

    Benim bildiğim devletim bana para verir böyle günlerde..ben zaten işsizim zaten param yok ki.bilemedim ki şimdi🤔

  • gerçek.31 Mart 2020 17:20

    açsan git iste develetten değilsen ister ver ister vermem. hatta verme sen git ağla vatansız.

  • halk31 Mart 2020 13:29

    yabancı futbolcular bagiş yapıyorlar fakat TÜRK  FUTBOLCULARDAN SES YOK 

  • Vatansdaş31 Mart 2020 12:37

    Kk demiski ben tersoyum tüm parayı reise verdim diyor.bende diyorumki senin yoksa sizin bir fonunuz vardı ordan verirsiniz.hainliklere varda hayırlara yokmu.