E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilletvekili maaşını öğrencilere dağıtacak---

Milletvekili maaşını öğrencilere dağıtacak

Milletvekili maaşını öğrencilere dağıtacak
27 Haziran 2015 - 07:16 borsagundem.com

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, 15 bin liralık milletvekili maaşını her ay 50 öğrenciye 300 liralık burs olarak paylaştıracağını açıkladı

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, 15 bin liralık milletvekili maaşını her ay 50 öğrenciye 300 liralık burs olarak paylaştıracağını açıklayınca Türkiye’nin her yerinden 500 öğrenci başvurdu.

Eşi Tülay Bayır, en çok ihtiyacı olanları tespit etmek için komisyon kurdu.

İzmir’de önseçim çalışmaları sırasında 15 bin liralık milletvekili maaşını her ay 50 öğrenciye 300’er liralık burs olarak paylaştıracağını söyleyen ve önseçimden ikinci çıkarak 4. sıradan aday olan ve kazanan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, bu vaadini meclise kayıt için gittiğinde de tekrarlayınca Türkiye’nin her yerinden 500 kişi başvurdu. İzmir’de kırsalda yaşayıp başka bir kentte üniversiteyi kazanmış başarılı kız öğrencilerin bursta öncelikli olduğunu söyleyen Bayır, bursun okulun açık olduğu aylarda verileceğini ifade etti. 

Gerçek ihtiyaç sahibi 50 öğrencinin tespiti ise eşi Tülay Bayır’a kaldı. İzmir’de kadın hareketi içinde yer alan, CHP’de yıllarca yöneticilik yaptıktan sonra parti eğitmenliğini sürdüren Tülay Bayır, komisyon kurarak 500 başvuru içinden şartları uygun olan 50 öğrenciyi tespit edecek. İzmir’de As-El adlı yapı marketin sahibi olan ve 33 yıldır panjur sistemleri üreten Bayır, 2011 yılında bir yıl süreyle İl Başkanlığı da yaptı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)