E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilletin hakkını kesesinden alan varsa...---

Milletin hakkını kesesinden alan varsa...

Milletin hakkını kesesinden alan varsa...
24 Aralık 2013 - 21:42 borsagundem.com

​Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'dan dönüşünde gündemdeki yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'daki temaslarının ardından THY'ye ait özel uçakla saat 21.00'de Ankara'ya geldi. 

Erdoğan, burada açıklamalarda bulundu. Açıklamanın satırbaşları şöyle:

"Sevgili Ankaralılar, sevgili hemşerilerim, sizleri bu anlamlı buluşmada en kalbi duygularla selamlıyorum. Bildiğiniz gibi Cumartesi günü Samsun'a çıkış yapmıştık. Çarşamba'da Samsunlu kardeşlerim bizleri karşıladılar. Oradan Ünye'ye geçtik. Ardından Fatsa'ya geçtik. Daha sonra Giresun'da muhteşem bir açılış töreni gerçekleştirdik. 

Sonra da Pakistan'a hareket ettik. Tabi Pakistan'a gidip, Muhammed İkbal'ı ziyaret ettik. İkbal, 'Ben sana yolu sormuyorum, arkadaş soruyorum. Yol arkadaşı yoksa, yol neye yarar' diyor. İşte biz de bu yola böyle çıktık. Sevgili kardeşlerim, biz milletimize aşık olduk, milletimizi sevdik. Hep şunu söyledik, bu yolculukta şu 17 Aralık'ta hükümetimize karşı yapılan bu operasyonlarda bilesiniz ki, bunun perde arkası milletedir. Burada bir tercih var. Ne diyor biliyor musunuz; 'Ya millet ya zillet' 

Millet diyenler kazanacak, zillete tabi olanlar yine kaybedecek. Hiç endişeniz olmasın dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Ben size hep şunu söylüyorum, bize Şam'ın, Kahire'nin, Bağdat'ın, Myammar'ın ve 76 milyonun içerisinde gözü yaşlı ninelerin duaları yeter. 

Bu akşam buradan bir şey daha söylüyorum, 'bedduaya lanet, duaya davet' diyorum. Biz bedduayla değil, duayla emrolunduk. İnananlar birbirlerine karşı dua ile emrolunmuşlardır, beddua ile değil. Biz bu yolda, bu güne kadar millete efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için mücadele verdik. İşte şu 11 yılda Türkiye'yi nereden nereye getirdiğimiz ortada. Açık ve net söylüyorum, milletin, tüyü bitmemiş yetimin hakkını, milletin kasasından kesesinden alan varsa, bunun hesabını biz de sorarız, hukuk da sorar. Bunun hesabını anamuhalefetin başkanı soramaz. Rahşan affıyla dışarıda gezenler de bunun hesabını soramaz.

Onlar tuzaklarını kurmaya devam etsinler, ama halkın tuzağından daha güçlü tuzak yoktur. Sabırlı olacağız, bu tuzaklara düşmeyeceğiz. Çalışmaya, daha çok kenetlenmeye gayret edeceğiz. 

Benim sizden bir ricam var. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Sizi bu anlamlı buluşmada, buraya gösterdiğiniz ilgi ve alakada, şahsım, bakan arkadaşlarım, milletvekili arkadaşlarım adına selamlıyorum. 

Unutmayın, 30 Mart, bir milattır. Geleceğimiz hayırlı olsun. Birliğiniz daim olsun. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibrahim özbek25 Aralık 2013 08:30

    Kesinlikle hesap sorulmalı suçu olanlar değiştieilmeli içinda Allah korkusu olan kişilere görev verilmeli

  • YILMAZZ25 Aralık 2013 02:46

    Hesap sorma konusu doğru tespit edilmiş bir konu.!!Hesaplaşma vakti geldi.!!!kim kimden hesap soracak önümüzdeki iki seçimde hep birlikte göreceğiz.!!

  • goldsmadurları25 Aralık 2013 02:45

    bizim kasamızdan elimizden çalanlar ortalıkta geziyor biz devletin birimlerine güvenerek yatırım ypmışız lütfen sayın başkanım biz madurların hakkı iyade edilsin çocuklarımızın geleceği bu hırsızların elinden alınıp biz sucu olmaynlara verilsin

  • adalet25 Aralık 2013 01:42

    zaman akp den kurtulma zamanıdır.Şu an vatana yapılacak en buyuk hizmet budur.

  • doğa25 Aralık 2013 01:03

    milletin kasasından kesesinden alan varsa diyor kasasından kesesinden değilde memleketin itibarından alan varsa

  • MUHAMMED25 Aralık 2013 00:53

    KARDEŞLERİM O PARALARI KEDİLER KOYMUŞ ORAYA KASALARIDA BAKANIMIZ SÖYLEDİ İŞYERİNDEN KALMIŞ, HATTA PARALAR SAHTE DE OLABİLİR ARAŞTIRILMALI KONU KAPANMIŞTIR YOLA DEVAM.

  • pars25 Aralık 2013 00:53

    bu yorumları yazanlara bakıyomda hepsi birer chp li ulan chp sanki çalıp yememiş sütden çıkmış ak kaşık chp şimdiden amerikanın köpeği oldu seçimlerde destek versinler diye başa gelse ne olacak acınızdan gebereceksiniz amerikanın uşağı olmaya devam edeceksiz ke-MAL atın oyları :=)

  • MERT OLACAKSIN MERT24 Aralık 2013 23:55

    SÖYLEDİĞİNDE HİÇ BİR SAMİMİYET YOK. GERÇEKTEN HESAP SORSAYDINIZ, İDDİALARA ADI KARIŞAN BAKANLARI VE DİĞERLERİNİ HEMEN GÖREVDEN ALIRDINIZ. EMNİYET'TEKİ HİÇ BİR ATAMAYI YAPMAZDINIZ.YENİ SAVCI ATAYARAK SORUŞTURMANIN SAĞLIKLI YÜRÜMESİNE ENGEL OLMAZDINIZ. OĞLUN BİLAL ERDOĞANIN VAKFIYLA İLGİLİ OLAN BİR ÇOK İDDİALARA AÇIKLIK GETİRİRDİN. VAKIFA GETİRİLEN PARALAR, AĞAOĞLU'NUN VAKFA VERDİĞİ ARSALAR VS. SEN BUNLARI YAPMAYARAK HALKIMIZI KARŞINA ALDIN.

  • emirulah24 Aralık 2013 23:47

    sayın başbakanım bu olayın maduruym diye milleti kandırmayın senin bakanların babalı ogullu rüşvet almış bunun hesabını bir gör baklım hesabı görmüyorsan büyük ortak sensin emhamdürüllah

  • GEREĞİNİ YAPIN,İSTİFA EDİN24 Aralık 2013 23:42

    Halkın sana zerre kadar inancı kalmadı. Belediyelerde Yandaş Müteahhitlere yapılan İmar kıyakları ayyuka çıktı. Bilal Erdoğan'ın Vakfıyla bir sürü iddia var. 4 Bakanın bütün Yolsuzluk ve Rüşvet iddialarında adı geçiyor. Hala çıkıp Mağduru oynuyorsun. Ama artık biz Halk olarak bunları yemiyoruz...

  • Büyük Yanlış İçindesin24 Aralık 2013 23:38

    Milletin hakkı mı? Senin bakanın milyon dolarlara villa alıp satıyor. Nereden geliyor bu değirmenin suyu diye 11 yıldır bir kez sordun mu? Etrafındaki herkes yolsuzluk ve rüşvet bataklığındayken sen onları koruma telaşındasın.Neden? Bu iş yoksa en tepeye doğru gidiyor diye mi? Para İran'lının olursa ceplerine indirdikleri para Yolsuzluk ve Rüşvet olmayacak mı?

  • halkçı24 Aralık 2013 23:36

    kafası basmayanlar okuyunda öğrenin http://galeri.borsagundem.com/galeri/yolsuzluk-operasyonu-neden-yapildi/561211

  • 30 Mart Seçimleri24 Aralık 2013 23:20

    bende iple çekiyorum Başbakan 30 Mart hesap günü bukez evette yok sana oyda yok kabaran hindiylede hesabım yılbaşında :) 2014 yılı benim için hesap kesme yılı

  • yorumlar muhteşem ötesi24 Aralık 2013 23:16

    bu yorumları Bşbakan danışmanları okusunda feys alsın yorum yapan tüm katılımcıları kutluyorum harika

  • VATANDAŞ24 Aralık 2013 23:00

    dik durmadınız sayın başbakan, soyguncuları sorgulayanların yanında duracağınıza, sorgulayanları görevden aldınız.sürdünüz, tehdit ettiniz, yargıya çete dediniz, soyguncularun yanında saf aldınız, velhasıl dik durmadınız...

  • Vatan24 Aralık 2013 22:53

    Vatana millete hiç bir sunumu olmayan ama butur organizasyonlarla sadece karşısındakini aşındırarak pozsyon kazanmaya çalışanların deteğiyle bakalım yeni oluşum Miliyetci Cemaat Halk Partisi turkiyeye ne katacak. Chp nin bir koluna cemaat girmiş diğer koluna mhp grmiş iktidar taşımaya çalışıyorlar. bakalım ne olicek!

  • prometus24 Aralık 2013 22:46

    az sus be geldiğinden beri eski tas eski hamam götüren götürene osmaniyede ne dümenler dönüyor gençlik spor il müdürü neler yapıyor hiç araştırdınızmı.cerrah neler yaptı farkettinizmi.

  • vatandaş24 Aralık 2013 22:34

    sayın başbakan hırsızın hiç mi suçu yok neden bu soygunyapıldı onun hesabını sorun

  • TARIK DURU .24 Aralık 2013 22:32

    Unutmuyoruz sayın başbakanım 30 mart akp için sandığa gömülme yılı olarak geçecektir.ben sayın ÇİLLERİN yüzüne karşıda söyledim eğer seçimlere gidersenin sandıkta gömülü kalacaksınız dedim ama inanmadı.şimdide sana sesleniyorum sizlerde sandığa gömüleceksiniz.neredenmi diyeceksin çümki bütün seçimlerde sizler için elimden geleni yaptım ama sizler sadece parti çıkarları olanları seçtiniz benim çıkarım olmadı ben sadece zamanında verdiğin sözleri tutmanı istedim ama sen bildiğini yaptın taki son seçimlere kadar şimdi bende tüm tanıdıklarıma aynı şeyi söyledim seçimlere girmeden akp nin birinci olduğu yerde ikinci hangi parti olduysa onun üzerine oylarınızı atın sağ veya sol diye birşey aramayın bari sizlere verdiğimiz oylar başkalarına gitsin.

  • semih24 Aralık 2013 22:23

    şimdiye kadar neyin hesabını sordunda bunun hesabını soracaksın istifa ettirdinmi bakanları ne bekliyorsun.

  • sonuç24 Aralık 2013 22:23

    doğruyu söylemek gerekirse artık inandırıcı gelmiyor söylediklerin yaptıklarının yanında ağzın başka haraketlerin başka söylüyor

  • orhan24 Aralık 2013 22:08

    siz yolsuzluğu ortaya çıkaranlardan hesap soruyorsunuz.bütün polisleri sürdünüz savcılara baskı yapıyorsunuz.

  • GEREKENİ BİZDE YAPARIZ.24 Aralık 2013 22:04

    Sen bir başbakan olarak nasıl diyorsunki milletin parasını çalandan hesap sorarımpeki oparaların hesabını nasıl soracaksın rahşan affı diyorsun ama sende PKK affını çıkarttın neredeyse PKK lıları meclisişn içine sen sokupta bardak kırmaya kadar getirdin taksimdeki gezi olaylarında millete biber gazlarını sıktırarak ölümlere sebep verdin ama aynı taksim de başkabir PKK olaylarında adamlar rürk bayrağını indirerek aponun resimlerini asarken sen neredeydin şimdi bu millete martaval okuma sana vermiş vede nerdirmiş olduğum oylar HARAM olsun.ben sağ görüşlü olarak yapılacak belediye seçimlerinde CHP tisi ikinci oldu hatta azbir oylan kaybetti oda benim sayemde MHP li arkadaşlarım benim için akp ye oylarını attılar şimdi ise ikinci olan CHP tisine atacağım vede attıracağım büyük şehiri zaten SARIGÜLE vereceğiz belediye seçimlerinde neler yaşayacağınızıda görmüş olacaksınız ALLAHTAN dilerimde inşallah erken seçime gidersiniz.yoksa 2015 te sadece MHP tisine oylarımızı atacağız.