E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMigros, Makro Market'in üç ildeki mağazalarını devraldı---

Migros, Makro Market'in üç ildeki mağazalarını devraldı

Migros, Makro Market'in üç ildeki mağazalarını devraldı
18 Aralık 2018 - 13:20 borsagundem.com

Rekabet Kurulu'nca, Makro Market AŞ'nin Ankara, Amasya ve Samsun'da dört mağazasının, Migros Ticaret AŞ tarafından devralınması işlemi onaylandı.

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul tarafından, Bayer Türk Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile eczaneler arasında imzalanacak Supradyn, Redoxon ve Bepanthol ürünlerine ilişkin sözleşmenin ilgili tebliğ kapsamında grup muafiyetinden yararlandığına karar verildi.

Makro Market AŞ'nin Ankara, Amasya ve Samsun'da bulunan dört mağazasının, kira sözleşmesinin devri yoluyla Migros Ticaret AŞ tarafından devralınması işlemi uygun bulundu. 

Öte yandan Kurul, Mitsui Chemicals Inc. ve SCG Chemicals Co. Ltd'nin ortak kontrolünde bulunan Siam Mitsui PTA Company Limited ve Thai PET Resin Company Ltd üzerinde PTT Global Chemical Public Company Limited ve bağlı şirketi TOC Glycol Company Limited tarafından Mitsui Chemicals Inc. ile birlikte ortak kontrol tesis edilmesi işlemine onay verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 416,00
En Yüksek: 417,75
En Düşük: 411,00
Değişim 1,71 %
FK: 8,53
PD / DD: 2,09
İşlem Hacmi 445.863.596
Toplam Adet: 1.074.615
Ağırlıklı Ort.: 414,77
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)