E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiMicrosoft CEO'su yatırım için Çin ve Hindistan konusunda iyimser---

Microsoft CEO'su yatırım için Çin ve Hindistan konusunda iyimser

Microsoft CEO'su yatırım için Çin ve Hindistan konusunda iyimser
17 Kasım 2022 - 08:58 borsagundem.com

Microsoft CEO'su Nadella, "Çin'de faaliyet gösteren çok uluslu şirketleri desteklemek için çalışıyoruz. Ayrıca Hindistan, pandemiden çıktıktan sonra büyük bir büyüme pazarı" açıklamasında bulundu.

Microsoft CEO'su Satya Nadella, Microsoft dünya genelinde daha fazla veri merkezi kurmayı planlarken Asya, özellikle Çin ve Hindistan konusunda iyimser olduğunu bildirdi.

Nadella, Microsoft'un en az 11 bölgeye yatırım yaptığını da vurguladı ve “Tüm bu ülkelere ve Çin'e kesinlikle bağlıyız. Bugün öncelikle Çin'de faaliyet gösteren çok uluslu şirketleri ve Çin dışındaki çok uluslu şirketleri desteklemek için çalışıyoruz. Ayrıca Hindistan, pandemiden çıktıktan sonra büyük bir büyüme pazarı" dedi.

Nadella, “Microsoft'un Hindistan'daki varlığı, çoğunlukla Hindistan'da faaliyet gösteren çok uluslu şirketlerle ilgiliydi. Ama şimdilik tamamen değişti. Hindistan'da inovasyon yapan bu şirketlerin, ister büyük büyük holdingler ister yeni girişimler olsun, inovasyon yapabilmek ve Hindistan'da ve başka yerlerde açıkça popüler olan hizmetler yaratmak için [yapay zeka] bulut teknolojisini kullandığı durum tam tersi. ” dedi.

Microsoft, Rusya operasyonlarını azaltıyor

 

Microsoft büyümeye kararlı !

 

Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alması Sony hisselerini vurdu

 

Microsoft tarihi düzeyde hisse geri alımına hazırlanıyor

 

İşletim sistemi ve oyun konsolları, Microsoft karlılığını nasıl etkiledi?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)