E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'li Yalçın: Yasak kararına riayet edilsin---

MHP'li Yalçın: Yasak kararına riayet edilsin

MHP'li Yalçın: Yasak kararına riayet edilsin
11 Nisan 2020 - 06:32 borsagundem.com

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, vatandaşlardan sokağa çıkma yasağına titizlikle uymalarını istedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, vatandaşlara İçişleri Bakanlığınca yeni tip korona virüs (Kovid-19) nedeniyle ilan edilen iki günlük sokağa çıkma yasağına sağlıkları için uymaları çağrısında bulundu.

Yalçın, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta koronavirüs yayılımını engellemek üzere alınan hafta sonu sokağa çıkma yasağının yerinde ve uygun olduğunu belirtti.

Sokağa çıkma yasağıyla ilgili sosyal medyada yapılan karalama kampanyalarına milletin itibar etmeyeceğini ifade eden Yalçın, "MHP, sokağa çıkma yasağına uyulması için olanca titizliğin gösterilmesini, vatandaşlarımızdan hararetle beklemektedir." değerlendirmesini yaptı.

Milletin yaşanan süreçten daha da güçlenerek çıkacağını, aydınlık günlerin uzak olmadığına inandığını aktaran Yalçın, şunları kaydetti:

"Yasak kararına riayet edilmesi, toplum sağlığı açısından alınan tedbirlerin ve koronavirüse karşı sürdürülen mücadelenin etkili olması bakımından elzemdir. Bu hususta an itibariyle MHP lideri sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda bütün teşkilatlarımız uyarılmıştır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yunus11 Nisan 2020 13:27

    semih yalçın o koltukta oturarak yasak  kararına  riayet edilsin demekle bu  işler  yürümez.  2 saat  önceden  yasak ilan edilmez. Vatandaş 2 saatte ihtiyacını karşılamaya çalışırsa kaos olur curcuna olur saat 23.30 da gece sokağa çıktıysan ihtiyaç kuyruklarını görmüşsündür. Oturdugun yerden ezbere konuşma .

  • ALPTUĞ11 Nisan 2020 11:44

    Bu beyefendi içişleri bakan yardımcısımı

  • fafa11 Nisan 2020 09:57

    Tamam!Yasak kararına riayet edilsin,ama o saatte yasak kararı mı olur!!?Acemice bir iş.Saat beşte olsaydı herkes ihtiyacını giderirdi.Fırının önündeki yığılmayı görünce irkildim.