E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'li Büyükataman'dan kurultay daveti---

MHP'li Büyükataman'dan kurultay daveti

MHP'li Büyükataman'dan kurultay daveti
07 Şubat 2018 - 13:56 borsagundem.com

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, "18 Mart'ta, 12. Olağan Büyük Kurultayımıza vatan, millet ve devlet ortak paydasında buluşacağımız her bir vatandaşımızı bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "18 Mart'ta, 12. Olağan Büyük Kurultayımıza vatan, millet ve devlet ortak paydasında buluşacağımız her bir vatandaşımızı bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada, 18 Mart'ta hem Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünün kutlanacağını, hem de Türk milliyetçilerinin yeni bir zafer umuduyla tarih yazacağını belirtti.

MHP'nin, devletinin ve milletinin yanında ne pahasına olursa olsun tavizsiz şekilde duracağını, hiçbir gayri meşru oluşum veya çeteleşmeye aman vermeyeceğini vurgulayan Büyükataman, Türkiye'nin milli ve tarihi çıkarlarını korkusuzca savunmanın, darbecilerin ve her türlü teröristin karşısında azim ve kararlılıkla milli bir duruş sergilemenin, MHP'nin 49 yıllık misyonu olduğunu hatırlattı.

"Unutmayınız ki milliyetçilik Türkiye'nin ruhudur. Bu ruh zapt edilmedikçe, bu ruh hapsedilmedikçe, bu ruh çözülüp dağıtılmadıkça bu vatana, bu devlete, bu millete yan gözle bakmak bile mangal gibi yürek, bu da yetmez demir gibi bilek ister." ifadelerini kullanan Büyükataman, Türkiye'nin ve Türk milletinin geleceğinin aydınlık olacağına içtenlikle inandıklarının ve bunun için de fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin, Anadolu coğrafyasında 95 yıl önce kurtuluş destanını kanlarıyla yazan kahramanların fedakarlıklarıyla kurulduğunu anımsatan Büyükataman, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin hak ve hukukundan taviz vermek, Türklüğün şan ve şerefine leke düşürmek asla onaylamayacağımız bir çürümedir ki, bizim için böylesi bir şuursuzluk cehennemin diğer ismidir. Çok şükür nesilden nesile omuzlarda taşınan, kalplerde bayraklaşan milli ve manevi emanetlerin ziyadesiyle bilincindeyiz. Hiçbir bedbahtın bize parmak sallamasına da tahammül edemeyiz. Hiçbir densiz ve aklını nifak seline kaptırmış şahsiyetsizden alacak, öğrenecek ve görecek bir şeyimiz de yoktur."

"Türk-İslam ülküsünü alt edemeyecekler"
MHP'nin her türlü kumpasa, kirli oyuna rağmen diri ve dimdik ayakta olduğunu belirten Büyükataman, "Direncimizi kırmak isteyenler çok bekleyecektir. Her türlü bozguncu emel ve hedef duayla örülmüş manevi duvarlarımızı aşmaya çalışsa da dün olduğu gibi yine kırılıp, dağılıp püskürtülmeye mahkum olacaktır. Bilinsin ki hain ve iş birlikçiler bu davayı aşamayacak, Türk-İslam ülküsünü alt edemeyeceklerdir." değerlendirmesini yaptı.

Milliyetçi-ülkücü hareketin, Türkiye sevdasından, Türklüğe duyduğu derin bağlılıktan sonu ölüm de olsa, ödül de olsa asla ödün vermeyeceğine işaret eden Büyükataman, Türkiye ve Türk milleti için dün fedakarlık yaptıklarını, gerekirse, yeri gelirse yine ve yeniden yapacaklarını kaydetti.

Büyükataman, olağan kurultaylarına ilişkin, "18 Mart'ta, 12. Olağan Büyük Kurultayımıza vatan, millet ve devlet ortak paydasında buluşacağımız her bir vatandaşımızı bekliyoruz." çağrısında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)