E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'den istifa eden meclis üyeleri İYİ Parti'ye geçti---

MHP'den istifa eden meclis üyeleri İYİ Parti'ye geçti

MHP'den istifa eden meclis üyeleri İYİ Parti'ye geçti
02 Ocak 2019 - 19:33 borsagundem.com

MHP'den ayrılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan ile çeşitli belediyelerdeki 8 meclis üyesine İYİ Parti tarafından rozet takıldı.

MHP'den ayrılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan ile çeşitli belediyelerdeki 8 meclis üyesi, İYİ Parti'ye geçti.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, bir düğün salonunda düzenlenen rozet takma töreninde, partilerinin yeni kurulmasına rağmen genel seçimlerde iyi bir başarı elde ettiğini söyledi.

MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile güçlendiklerini belirten Koca, Büyükşehir Belediyesini kazanmayı hedeflediklerini anlattı.

Kocamaz da kendisine gelen teklifleri değerlendirerek yoluna İYİ Parti'de devam etme kararı aldığını ifade ederek, kente yapılan çalışmaları anlattı.

Konuşmaların ardından 19 Aralık'ta MHP'den istifa eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan ile çeşitli belediyelerdeki 8 meclis üyesine parti rozetleri takıldı.

Törene İYİ Parti Mersin milletvekilleri Behiç Çelik ve Zeki Hakan Sıdalı da katıldı. 

Ak Partili Hakan Karaduman görevden alındı

MHP'li Usta disipline sevk edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa02 Ocak 2019 22:48

    MHP mi?Allah rahmet etsin.

  • Alp Tiğin02 Ocak 2019 20:55

    MHP. AKP.nin yedek lastiği oldukça ve Devlet Bahçeli nin bir hiç olduğu partide kimse kalmayacaktır.MHP. Samsun m.vekili Usta'ya uyğulanan şiddet MHP.yi Samsun da bitirir ve tüm MHP.liler  İYİ  partiye geçmek zorundadırlar. Bahçe da artık  tükendi...Yatağında yatsın...