E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP’de Ümit Özdağ genel başkanlık adaylığını açıkladı---

MHP’de Ümit Özdağ genel başkanlık adaylığını açıkladı

MHP’de Ümit Özdağ genel başkanlık adaylığını açıkladı
09 Nisan 2016 - 18:47 borsagundem.com

MHP Gaziantep Milletvekili Özdağ, "Önümüzdeki MHP'nin kongresinde MHP Genel Başkanlığına adaylığımı koyuyorum" dedi.

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, "Önümüzdeki MHP'nin kongresinde MHP Genel Başkanlığına adaylığımı koyuyorum." dedi.

Özdağ, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlediği "Geleceğe Ümit'le Bak" konulu toplantıda partililere seslendi.

Yaklaşık 1,5 saat yapacağı projeler ve Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Özdağ, "Anlattıklarımı yapabilmek için önümüzdeki MHP'nin kongresinde MHP Genel Başkanlığına adaylığımı koyuyorum." diye konuştu.

Özdağ, konuşmasının bir bölümünde ise "Eğer kurultayda beni genel başkan seçerseniz, mevcut genel başkan adaylarını divanda görmek isterim, çünkü hepsi müstesna insanlar, harekete faydaları büyük. Onun için birlikte olmalıyız." ifadesini kullandı.

Özdağ, MHP genel başkan yardımcılığı görevinden 24 Şubat 2016'da istifa etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BOLCALİ.09 Nisan 2016 23:11

    Bahçeli adam olsaydı zaten 80 vekili 40 ka düştükten sonra o koltukta bir dakika bile durmazdı ama o para varya o para işte insanı herşeye zorluyor sayın bahçeli sen üç başlı hükümet döneminden beri bu partinin başındasın şimdiye kadar ne yaptında bukadar övünüyorsun birde koltuğu bırakmak istemiyorsun bırakında işileri çözmeye çelşenlar okoltukta otursun bana göre sen erdoğanın adamısın ve senin peşinden koşan yalakacılara yağcılara sesleniyorum bu sefer doğru insanı seçin.ç

  • EMEKLİ.09 Nisan 2016 23:07

    Bnede bir sağ görüşlü olarak abhçeliyi hiçmi hiç istemiyordum ve onun yüzünden başka partilere oyumu attım vede ettırdım ama şimdi eğer bahçeli gidipte yerine MERAL AKŞENER yada daha güçlü birisini çıkartırlarsa oyumu vede oylarımızın hepsinide MHP tisine vermek için çalışacağım.

  • ALPTUĞ09 Nisan 2016 20:11

    Geciktin hocam keşke mahkeme kararından önce adaylığını açıklasaydın seni çok severiz tüm adaylar birleşin içinizden birini tek hamlede güçlü bir kadroyla secin inşallah TÜRK MİLLETİNE hayırlı olur, ALLAH yar ve yardımcınız olsun.