E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'de Akşener krizi---

MHP'de Akşener krizi

MHP'de Akşener krizi
10 Kasım 2015 - 08:01 borsagundem.com

MHP tabanında, Meral Akşener isminin öne çıkması üzerine karşı propagandaya hız verildi

1 Kasım’daki seçim sonucundan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve yönetimini sorumlu tutan çevrelerin kongre için çevresinde birleştiği isim Meral Akşener oldu. Habertürk'ün haberine göre, Akşener’in aday olması için kıramayacağı, siyasette etkili olmuş merkez sağdan önemli isimlerin devreye girdiği belirtiliyor.

"ÜLKÜCÜYE, HAREKET DIŞINDAN BAŞKAN OLMAZ"

MHP tabanındaysa Akşener isminin öne çıkması üzerine karşı propagandaya hız verildi. Parti içinde Akşener’e karşı, “Ülkücü hareket dışından gelen, ülkücüye genel başkan olamaz” ve “erkeklerin ağırlıkta olduğu ülkücü hareketin başına bir kadının geçmesi mümkün değil” tezi kullanılıyor.

Akşener’in DYP’de Tansu Çiller ile siyasete girip etkili bir isim olarak kritik dönemlerde görev yapması, ardından AK Parti’nin kurucuları arasında yer alıp, tam kuruluş aşamasında bu hareketten ayrılması ve MHP’ye katılması MHP’deki değişim taleplerinin adresi olarak gösterilen Akşener’i zorlayan propaganda olarak öne çıkıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mg10 Kasım 2015 17:04

    aramızda ne kadar budala insanlar var hayret ediyorum.sn Akşener dyp ve çillere yaptıkları ve sn adan la beraber dyp yi batırdıkları ve sonra kapağı MHP ye attıkları bir gerçek dururken böyle devşirme bir zihniyete MHP teslim edilirse zaten MHP yi de dyp gibi kapatırsınız.sn devler bahçeli ile gerçekten olmaz ama bunun karşıtı olarak meral hanımı düşünmek te bir okadar hatadır.

  • referans10 Kasım 2015 15:05

    En iyisi akşener.Bahçeli beni deli etti.

  • bozkurt10 Kasım 2015 13:37

    Meral hanım bahçeliden ve şu andaki yönetmdekilerden daha ülkücüdür.Yoksa ekmelettinimi kastediyorlar ,ekmelettine ülkücü deniyorsa,ülkücülerin acınacak hali var demektir.

  • KÜRŞAT 10 Kasım 2015 12:11

    Bu terbiyesizce tavır karşısında bütün kadın kolları il ilçe başkanlarını istifaya davet ediyorum görsünler Asenaların kim olduğunu.

  • asıl10 Kasım 2015 11:21

    Eğer MHP Türk Milliyetçiliği yapıyorsa Meral AKŞENER'i başkan seçer, Arap Milliyetçiliği yapıyorsa hiç şans tanımaz.

  • xyz10 Kasım 2015 09:52

    Bu parti başarı ivmesi yakalamak istiyorsa M.AKŞENER'e şans tanımalı başka seçenek yok...

  • erol10 Kasım 2015 09:29

    Meral Hn. MHP'yi şaha kaldırır

  • dlbyz10 Kasım 2015 09:19

    mhp nin tüzüğünü değiştirin önce yoksa bahçeli ölmeden değiştiremezsiniz

  • dlbyz10 Kasım 2015 09:17

    parti lideri istifa etmiyorsa chp ve mhp de millet vekilleri istifa etsin bağımsız millet vekilliği diye bir kurum var genel kurul otomatik toplanır bu millet vekilleri boş ya

  • taş devri zihniyeti10 Kasım 2015 09:15

    bu kafayla siyaset yaptığınız sürece baraj altında kalmanız bile şaşırtıcı olmaz!!

  • Sekercizade10 Kasım 2015 08:44

    Bahçeli ezer geçer Bahçeli kendi teslim olmalı yoksa kongrede yıkamazlar yandakiler baskı yapıp istifa etmesi sağlanır bu saatten sonra feristahi gelse mhp % 15 taşıyamaz vizyon ve misyonu çok zayıf bir halka seçmeni güveniyor ve desteklemiyor siyaset akp yaradı hep bence Özal gibi çayına bol şeker atsınlar

  • erdi10 Kasım 2015 08:34

    Akşener,MHP yi lider yapar,,Bahçeli erkek de ne yapmış.Demekki ülkücülerde büyümeyi istemiyorlar.

  • HİLAL10 Kasım 2015 08:10

    Meral hanıma kuban olun sizin gibi erkek olacağına meral gibi kadın olsun dimdik davasından sizin zorbalığınız karşısında taviz vermemiş, etrafınızda nerden geldiği belli olmayanlara bakın utanmazlar.