E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'nin sağlık durumu hakkında açıklama geldi---

Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında açıklama geldi
23 Eylül 2019 - 11:59 borsagundem.com

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başkent Hastanesi'ne gittiği öğrenildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin beyin kanaması geçirdiği iddia ediliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başkent Hastanesi'ne gittiği öğrenildi. Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmezken rutin kontroller nedeniyle hastaneye gittiği öğrenildi. Diğer taraftan Ankara kulislerinde beyin kanaması geçerdiği yönünde iddialar da dile getiriliyor. Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın, Bahçeli'nin tedavisi için hastanede olduğu söyleniyor. 

DURUMU GAYET İYİ, ŞUURU AÇIK

Başkent Hastanesi önünde gazetecilere konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Sosyal medyada bazı söylentiler var. Beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir sorunu yoktur. Sağlık durumu son derece iyi mükemmel durumdadır. Şu anda şuuru açık, konuşabilir durumdadır. İstirahat etmektedir. Hastane başhekimliği ilerleyen saatlerde detaylı açıklama yapacaktır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın yaptığı açıklamada,"MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin durumu gayet iyi" dedi.
Devlet Bahçeli, 2004 yılında da Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nde kalp ameliyatı olmuş, tıkalı 4 damarına müdahalede bulunulmuştu. Bahçeli 2016 yılında ise Kocaeli'de özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuş, kalp kapakçığına müdahale edilmiş ve ameliyat son derece başarılı geçmişti.

BİR AÇIKLAMA DA ÖZEL KALEMİNDEN GELDİ

Bir açıklama da MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker’den geldi. Çeliker “MHP Lideri Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır.  Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor.” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş23 Eylül 2019 20:12

    Şu bir gerçek ki Bahçeli'nin yanındaki kurmayları basına Medyaya nasıl demeç verilir, onu bilmekte gerçekten acizler miş

  • Bozkurt23 Eylül 2019 19:50

    Koskoca Bahçeliyi verdiğiniz komik demeçlerle maskara ettiniz.

  • Vatandaş23 Eylül 2019 15:17

    Hadi bakalım, ha gayret...

  • Adam23 Eylül 2019 14:11

    Açıkçası görüşleri bana ters bir insan ama sağlık olayı bambaşka bir şeydir, kendisine acil şifalar diliyorum, umarım çabucak iyileşir ve kendisini yine eleştirebilirim :)

  • AhmetK23 Eylül 2019 13:07

    Allah şifa versın yaşlı kurta...

  • Okie Dokie23 Eylül 2019 12:47

    Beyin kanaması değil normal rutin bir muayene. Bilindiği üzere sayın Bahçeli'nin kalp ve tansiyon rahatsızlığı mevcut. Panik olunacak bir durum yok.

  • Öztürk23 Eylül 2019 12:40

    RABBİM ACİL ŞİFALAR NASİP ETSİN ALLAH IN ŞAFİ İSMİ ÜZERİNE OLSUN

  • Okie Dokie23 Eylül 2019 12:40

    Tanrı sayın bahçeliyi kutsasın. Merhametiyle onu sevenlerine bağışlasın. Tez zamanda şifa versin. Amen.

  • Kenan Kolkar23 Eylül 2019 12:23

    ALLAH ım Bahçeli ve RTE başımızdan eksin etmesin.teröristleri ve bunlarla işbirliği yapanlar sana havalel ediyoruz.

  • Koca çınar23 Eylül 2019 12:10

    Rabbim ömrüne ömür katsın sağlık afiyet versin bu dönemde bu ülkenin sana çok ihtiyacı var vatansever başkan

  • Lord23 Eylül 2019 14:55

    Bu ingilizler sen gibi kerizleri yıllardır kandırıyor.