E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMetro Turizm 6 saatte İzmir'e gidecek---

Metro Turizm 6 saatte İzmir'e gidecek

Metro Turizm 6 saatte İzmir'e gidecek
15 Aralık 2015 - 07:30 borsagundem.com

Metro Turizm, 9 saat süren İstanbul-İzmir yolculuğunu 6 saate indiriyor

Aktarmasız entegre taşımacılık modelinde yeni bir dönemi başlatan Metro Turizm ile İDO, İstanbul-İzmir yolunu 3 saat kısalttı. İDO'nun Yenikapı İskelesi'nden kalkan feribotunu kullanan Metro Turizm otobüsünün, Bursa'dan Marmaris'e kadar uzanan yolu henüz Körfez Köprüsü açılmadan önce kısalttığını belirten Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım, "Entegre taşımacılıkta da İDO ile işbirliğimiz sonucunda köprüleri aştık, yolları kısalttık. İzmir yolcularımız artık sevdiklerine 3 saat önce kavuşuyor" dedi. Mustafa Yıldırım, halihazırda Yenikapı kalkışlı İDO feribotu ile Yalova'ya giden Metro Turizm otobüsünün, Bursa, Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Marmaris yolcularını gidecekleri yere daha kısa sürede kavuşturduğunu söylerken, önümüzdeki dönemde Ayvalık, Edremit, Çeşme Kuşadası ve Bodrum yolcularının da bu ayrıcalıktan faydalanacağını ifade etti. 

AYVALIK'LA BAŞLADI 

Yıldırım, "Metro Turizm ve İDO yaz sezonunda entegre taşımacılık konusunda yeni bir dönemi başlatmıştı. Bu yeni dönemde İstanbul- Yalova arasını deniz yolu ile aşarak Ayvalık'a gidiyorduk. Şimdi bu hizmetimiz tüm Ege Bölgesi'ni kapsar hale geldi. Ege Bölgesi'nde seyahatlerin en yoğun şekilde yapıldığı kentimiz de İzmir. İzmir yolcularımız artık 9 değil 6 saat süren bir yolculuk yapacaklar" dedi. Metro otobüslerinin son model olduğunu belirten Yıldırım, "2+1 koltuk sistemli araçlarımız 2015 model" diye konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 3,13
En Yüksek: 3,17
En Düşük: 3,08
Değişim 0,97 %
FK: 1,22
PD / DD: 0,53
İşlem Hacmi 27.908.708
Toplam Adet: 9.009.066
Ağırlıklı Ort.: 3,10
ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)