E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMetiner'in patlama tweeti tepki çekti---

Metiner'in patlama tweeti tepki çekti

Metiner'in patlama tweeti tepki çekti
29 Haziran 2016 - 12:16 borsagundem.com

Mehmet Metiner'in Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısıyla ilgili twitter'dan paylaştığı mesaj sosyal medyayı karıştırdı.

Mehmet Metiner'in Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısıyla ilgili twitter'dan paylaştığı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu da hedef alan mesaj sosyal medyayı karıştırdı. Metiner, "İstanbul Havalimanında patlayan bomba ile Kılıçdaroğlu'nun bugünkü konuşması tesadüf değil. Kılıçdaroğlu'nun siyasetle yaptığını diğer yoldaşları bombayla yapıyor. Lanet olsun! Bu alçak eylem tarzı PKK'yı işaret ediyor. Yani Kılıçdaroğlu'nun "hendek arkadaşlarını" dedi.

Metiner'in tweetleri sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

İşte o tweet

Metiner daha sonra mesajlarına şöyle devam etti: "PKK'nın uyuşturucu tarlalarına ve örgütün hayati merkezlerine yapılan başarılı operasyonlar... Dış politikadaki yeni gelişmeler... Bütün bu yaşanan gelişmelerden kim rahatsızsa, fail odur!"

Şamil Tayyar'dan tepki çeken patlama açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayla29 Haziran 2016 18:31

    Tayyar ile metinerin tasmasını tutanlar bunlara biraz çekidüzen verse iyi olacak.

  • hurdacı 29 Haziran 2016 17:49

    Çok haklısın enayi rumuzlu arkadaşım

  • enayi29 Haziran 2016 13:36

    metiner kps siz memur alımınada Cuma Hutbesindeki ayetleri göstererek akrabaya yardım ettik demişti yine milletvekili oldu söylenecek bir şey yok kabahat millette akrabaya cebinden yardım yapacaksın devletin olanaklarını kullanarak değil diyen bir muhalefet olmadığı için yazık bu millete

  • Miharbi29 Haziran 2016 12:31

    Tüm partilerdeki iyi olanları tenzih ederek söylüyorum. Şu siyasilerin büyük çoğunluğunun sahip olamadıkları 3 şey var: EL-- BEL ve DİL.