E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den yağmur ve fırtına uyarısı---

Meteoroloji'den yağmur ve fırtına uyarısı

Meteoroloji'den yağmur ve fırtına uyarısı
26 Ekim 2021 - 08:11 borsagundem.com

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre, Muğla, Antalya, Hakkari ve Van çevreleri yağmurlu, Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli rüzgarın etkisi altında. Diğer bölgeler ise az bulutlu ve açık bir gün geçirecek.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile güneybatısının parçalı yer yer çok bulutlu, Van, Hakkari, Trabzon, Rize ve Artvin kıyıları, Muğla'nın doğusu, Burdur'un güneyi ve Antalya'nın batı çevrelerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde biraz artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Batı Karadeniz'in batısı ve Kuzey Ege'de kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara'nın kuzey ve batısı, Batı Karadeniz'in batısı ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUZEY BÖLGELERİN İÇ KESİMLERİNDE ZİRAİ DON TEHLİKESİNE DİKKAT: Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda zirai don tehlikesi riski olduğundan dolayı başta tarımsal faaliyetlerle uğraşan üreticilerimiz ve ilgililer ile vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU
İSTANBUL °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu

ANKARA °C, 15°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 24°C
Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA °C, 25°C
Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı çevreleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı

ZONGULDAK °C, 16°C
Parçalı bulutlu

TRABZON °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sağanak yağışlı

ERZURUM °C, 9°C
Parçalı bulutlu

DİYARBAKIR °C, 22°C
Az bulutlu ve açık

Kriptolarda rekor para girişi

 

‘Çin, hisseleri pahalı değil’

 

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ile Finans Ofisi Doha'da şube açtı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)