E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den yağışlı hava uyarısı---

Meteoroloji'den yağışlı hava uyarısı

Meteoroloji'den yağışlı hava uyarısı
10 Şubat 2018 - 10:33 borsagundem.com

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre önümüzdeki 3 günlük süreçte başta İstanbul olmak üzere neredeyse tüm yurtta yağışlı hava etkisini gösterecek.

Yağmur tüm Türkiye’yi esir almaya hazırlanıyor. Başta İstanbul olmak üzere 5 günün 4 günü yoğun yağış altında olacak. Yurdumuzun kuzey ve batısı parçalı ve çok bulutlu olacak. Yağışlar genellikle sağanak yağmur şeklinde olacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzeybatısı ile Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ağrı, Bingöl, Muş ve Tunceli çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Ege kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ağrı, Bingöl ve Muş çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI:

Ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR:

Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısı ile Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

İSTANBUL’UN GÜN İÇİNDEKİ SICAKLIK DEĞERLERİ

İstanbul’da etkili olması beklenen yağmur öğle saatlerinde başlayacak…

DENİZLERDE HAVA

Güney Ege açıklarında fırtına, Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Batı Karadeniz ile gece saatlerinde geneli yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, batısında 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA
Hava Durumu: Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinden itibaren 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE
Hava Durumu: Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey Ege’de doğu ve kuzeydoğu, güneyi güneydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa)¸Güney Ege’de güney ve güneydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa), akşam saatlerinde açıklarında 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, akşam Güney Ege açıklarında 3,0 ila 4,0m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı bulutlu, gece saatlerinde Batı Akdeniz’in batısı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), öğle saatlerinden itibaren 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusunda 4 ila 6 (30-50 km/sa); Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), gece saatlerinde 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Batı Akdeniz’in doğusunda 1,5 ila 2,5m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı ve kuzeybatı, zamanla kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)