E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den son dakika uyarısı! ---

Meteoroloji'den son dakika uyarısı!

Meteoroloji'den son dakika uyarısı!
21 Aralık 2019 - 19:23 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika uyarısına göre yarın 22 Aralık 2019 pazar günü yurt genelinde fırtına ve sağanak yağış etkili olacak.

Marmara’da güney ve güneybatı yönlerden esen rüzgar bugün akşam saatlerinde etkisini artıracak ve yarın sabaha kadar etkili olacak. İstanbul başta olmak üzere ülkenin batı kısmı sağanak yağışın etkisinde.

İşte 22 Aralık 2019 pazar günü Meteoroloji hava durumu raporu.

Cumartesi akşam saatlerinden itibaren etkisini artıracak rüzgarın, Marmara'nın batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli yarın ise şiddetini artırarak, pazartesi günü öğle saatlerine kadar Marmara ve Ege Bölgesinde fırtına ve kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın meydana getirebileceği ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar ile baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Yarın; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, akşam saatlerinden sonra İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz’in batısında sağanak yağış etkisini gösterecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)