E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den 'sağanak yağış' uyarısı!---

Meteoroloji'den 'sağanak yağış' uyarısı!

Meteoroloji'den 'sağanak yağış' uyarısı!
03 Temmuz 2022 - 12:44 borsagundem.com

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Van’ın doğu ilçelerinde sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan uyarıya göre Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Van’ın doğu ilçelerinde sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair yeni tahminlerini yayınladı. Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Van'ın doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güney ve batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu 27
İstanbul: Az bulutlu ve açık 31
İzmir: Az bulutlu ve açık 38
Adana: Az bulutlu ve açık 34
Antalya: Az bulutlu ve açık 39
Samsun: Az bulutlu 25
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 24
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 37


Meteoroloji'den 'sıcak' uyarı

Bu illerde olanlar dikkat: Meteoroloji'den yeni uyarı!

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)