E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den o illerde yaşayanlara sağanak uyarısı---

Meteoroloji'den o illerde yaşayanlara sağanak uyarısı

Meteoroloji'den o illerde yaşayanlara sağanak uyarısı
30 Ekim 2019 - 10:20 borsagundem.com

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü, Hakkari ve Van’ın güney kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğini bildirdi.

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, Hakkari ve Van’ın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğinin tahmin edildiği belirtildi. Açıklamada, “Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın, genellikle kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi beklenmektedir. İl merkezleri için günün en yüksek sıcaklıkları ise Van’da 13, Bitlis’te 10, Hakkâri’de 14 ve Muş’ta 15 derece olması beklenmektedir” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Musa30 Ekim 2019 17:21

    ABD senin olsun uçaklar yaramaz s 400 aldık su35 veya su57 devam ederiz. Ama su57 alırım. Bence abd mecbur paramızı verecek.devletimiz bir an önce karar vermelidir.ben f35 alınmasını istemiyorum.hic bir uçak görünmez değildir.hic bir ülkede yok görünmez uçak ben duymadım.ufo görüyorsak uçakları her zaman görürüz. Saygılarımla