E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den Kırıkkale için uyarı---

Meteoroloji'den Kırıkkale için uyarı

Meteoroloji'den Kırıkkale için uyarı
12 Eylül 2020 - 20:20 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürülüğü, Kırıkkale için kuvvetli rüzgar ve toz fırtınası uyarısında bulundu.

Genel Müdürlükten yapılan duyuruya göre, il genelinde gelecek 2 saatlik periyotta kuvvetli rüzgar ve toz fırtınasıyla birlikte sağanak ile gök gürültülü sağanağın kuvvetli olacağı ve hayatı olumsuz etkileyeceği tahmin ediliyor.

Meydana gelmesi muhtemel çatı uçması, direk devrilmesi, toz fırtınası, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yıldırım, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

SAĞANAK UYARISI 

Bolu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, Bolu çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın bugün akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Yetkililer, meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sinan Güler 13 Eylül 2020 13:10

    Macron ağzına sağlık. Güzel konuştun.

  • Yorum12 Eylül 2020 23:57

    Uğraşma şu adamla bu gün seçim olsa en fazla %10 oy alır bu %10 da abartılmış rakamdır %3 %5 diyenlerde var o sebeple macron gidici bunu tüm dünya biliyor sen macron'un yerine gelecek olanlarla iyi ilişkiler kurmaya bak çünkü Fransa devlet olarak önemlidir yunanlılara kaptırmak lüks olur o sebeple şimdiden muhalefetle iyi ilişkiler kurmak daha faydalı olur

  • Arif gsli 12 Eylül 2020 22:09

    Tayyibe düşman olanların hepsi gitmeye mahkum. Esrarengizliği anlayamayanlar aptaldır. Bu dünyada zulüm ün bitmesi için birileri maşondur.

  • Manyak herif12 Eylül 2020 21:46

    CHP aydınların,akademisyenlerin,gazetecilerin,ben çağdaş ve laikim diyenlerin,esnafın, köylünün,emekçinin,işçinin,dar gelirlinin,yoksulun,fakirin,fukaranın,bakıma muhtaçların, halkımızı ötekileştirmeyen,mezhepçilik yapmayan,sen alevisin ben sünniyim deyip ayrımcılık yapmayan, hulâsa akpartili olmayan herkesin ama herkesin partisidir.CHP 2023 yılında iktidara geldiğinde hiçbir çocuk ama hiçbir çocuk yatağa aç girmecek,akşam en güzel yemekler den yiyip tatlısını da üzerine ekleyerek karnı tok sırtı pek şekilde yatağa girecektir.her şey çok mükemmel olucak.aydınlık yarınlar tüm CHP lilere ve devrimci yurttaşlara şimdiden kutlu olsun.

  • Nicke12 Eylül 2020 21:36

    Büyük devletlerin politikaları baştaki adama göre değişmiyor. Macron gider takaron gelir ama akdeniz hedefleri değişmez fransanın

  • Asi12 Eylül 2020 21:01

    Umarim beraber gidirsiniz

  • Arif 12 Eylül 2020 22:10

    Asi sen ne durun burda. İtaat et yada git