E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den İstanbul'a kar uyarısı---

Meteoroloji'den İstanbul'a kar uyarısı

Meteoroloji'den İstanbul'a kar uyarısı
11 Ocak 2021 - 15:42 borsagundem.com

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, hava sıcaklığı İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde Balkanlar'dan gelen soğuk hava ile birlikte 7 derece birden düşecek. Cuma ve cumartesi günleri ise İstanbul'da kar yağışı görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde sıcaklıklar, Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgasıyla birlikte düşüşe geçecek.

CUMA VE CUMARTESİ GÖRÜLECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için yayınladığı 5 günlük hava durumu tahmininde bir güncellemeye gitti. Buna göre, gece saatlerinde Trakya Bölgesi'nde beklenen kar yağışının cuma ve cumartesi günü İstanbul'da da görüleceği tahmin ediliyor.

6 İLE FIRTINA UYARISI

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Bölgesi'nde etkili olmaya başlayan fırtına dolayısıyla 6 ile yönelik "potansiyel tehlike" anlamına gelen "sarı uyarı" yaptı. Kuvvetli fırtınanın İzmir, Muğla, Manisa, Aydın, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

Trump'ı engelleyen teknoloji devleri çok mu ileri gitti?

 

Çavuşoğlu, Yunanistan'ı davet etti

 

Arsenal'den Mesut Özil açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)