E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den birçok il için 'sarı' ve 'turuncu' uyarı!---

Meteoroloji'den birçok il için 'sarı' ve 'turuncu' uyarı!

Meteoroloji'den birçok il için 'sarı' ve 'turuncu' uyarı!
15 Ekim 2021 - 00:55 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurt genelinde hava durumu nasıl? Yağışlar devam edecek mi? sorularına açıklık getirdi. Meteoroloji sitesinde yer alan açıklamada flaş turuncu ve kırmızı kodlu uyarılar yer aldı. Peki, turuncu ve kırmızı kod nedir?

İzmir'in güney ve batı ilçeleri ile Aydın'ın kıyı kesimlerinde bugün ( 15 Ekim Cuma) yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli yağış bekleniyor.

Son dakika hava durumu: Meteorolojiden sıklıkla görülmeyen hadise açıklaması Turuncu uyarı geldi
Son dakika hava durumu: Meteorolojiden sıklıkla görülmeyen hadise açıklaması Turuncu uyarı geldi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada İzmir ve Manisa için Turuncu kodlu uyarı yayımlandı. Edirne, Tekirdağ, Balıkesir ve Çanakkale için ise Sarı uyarı verildi.

TURUNCU UYARI NEDİR?

Hava durumu tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise sıklıkla görülmemektedir. Hasar ve kayıpların oluşması muhtemeldir. Çok tedbirli olmalı, güncel meteorolojik koşullar ve tahminler takip edilmelidir.

SARI UYARI NEDİR?

Hava durumu potansiyel tehlikelidir. Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)