E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den 5 il için sağanak uyarısı---

Meteoroloji'den 5 il için sağanak uyarısı

Meteoroloji'den 5 il için sağanak uyarısı
23 Mayıs 2020 - 22:26 borsagundem.com

Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin'de 24 Mayıs Pazar gününden itibaren sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 24 Mayıs Pazar günü Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin doğusundaki Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde yerel olarak kuvvetli sağanak tahmin ediliyor.

Pazartesi günü akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın oluşturabileceği sel, su baskını, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • trust me25 Mayıs 2020 23:08

    Asıl amaç şu. Kimse tasarruf yapmasın. Gitsin ev alsın, yandaş, yalaka, ballı gaymaklı müteahhitler batmaktan kurtulsun. Millet zor nefes alıyor. Bundan sonra millet gider parasını toprağa gömer ama yine size yedirmez.

  • Ekomoi25 Mayıs 2020 14:28

    Ülkenin içinden geçtiler 10 sene önce olan sey simdi yine var yani bence artık chp geçmeli çünkü kötüşedikleri chp eskiden öyle yapıodu am simdi onlarında chp den farkı o yüzden chp geçsin hiç çokdan o daha insaflı

  • trust me25 Mayıs 2020 00:57

    Bu saatten sonra TL veya dövizini bankada tutanın aklını seveyim.