E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji’den 34 ilde kar yağışı uyarısı!---

Meteoroloji’den 34 ilde kar yağışı uyarısı!

Meteoroloji’den 34 ilde kar yağışı uyarısı!
30 Ocak 2023 - 03:33 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün 34 ilde kar yağışı başlayacağını duyurdu. Bitlis, Muş ve Bingöl'de yaşayanlara kuvvetli kar yağışı nedeniyle uyarıda bulundu.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahminlerini sosyal medyadan duyurdu.

Yedi günlük tahminleri içeren haritayla birlikte yapılan açıklamada, “(30 Ocak – 5 Şubat 2023)
Hava sıcaklıklarının doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor.” denildi.

34 ilde kar yağışı uyarısı

Öte yandan Meteoroloji’nin yayımladığı güncel haritaya göre 34 ilde kar yağışı bekleniyor.

Kar yağışlarının kıyı bölgeleri hariç yurt genelinde etkili olması bekleniyor. Pazartesi (bugün) başlayacak olan yağışların hafta boyunca devam edeceği tahmin ediliyor.

Kar beklenen iller

Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Konya, Eskişehir, Bolu, Ankara, Kırıkkale, Kastamonu, Karabük, Karaman, Niğde, Aksaray, Kırşehir, Yozgat, Çorum, Amasya, Tokat, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan.

Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bitlis, Muş ve Bingöl’de kuvvetli kar yağışı beklendiğini duyurdu. Ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmalarına karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün yaptığı açıklama ile Bitlis, Muş ve Bingöl çevresini kar yağışına karşı uyardı. Meteoroloji açıklaması şöyle:

“30 Ocak 2023 Pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren Bitlis, Muş ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli kar yağışı (10-20 cm) beklendiğinden, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır.”

İstanbul'a yılın ilk karı yağdı

 

İstanbul'da yüksek kesimlere yılın ilk karı yağdı

 

Van'da kar yağışı; 345 yerleşim yerine ulaşım yok

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)