E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da geceyi şimşekler aydınlattı---

Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da geceyi şimşekler aydınlattı

Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da geceyi şimşekler aydınlattı
23 Temmuz 2018 - 23:21 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından akşam saatlerinde Silivri'de başlayan şiddetli yağış, gece yarısından sonra Avrupa yakasındaki tüm ilçelerde etkili oldu. Gökyüzünü şimşekler aydınlattı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum (AFAD) Genel Müdürlüğünce dolu, sağanak yağmur ve şiddetli fırtına uyarısının ardından İstanbul'da şiddetli yağış etkisini gösterdi. 

İstanbul’da akşam saatlerinde Siliviri ilçesinde etkili olan gece saatlerinde başlayan yağmur zaman zaman etkili olurken, çakan şimşekler ise gökyüzünü aydınlattı. Günlerdir aşırı sıcak ve yoğun nemden uyuyamayan İstanbullular bu kez de şiddetli gök gürültüsü nedeniyle uykularından uyandı. 

İstanbul’da özellikle Avrupa Yakası'nda gece saatlerinde başlayan yağmur zaman zaman devam ederken, şimşekler de şehri aydınlattı. Çakan şimşekler ile gökyüzünün aydınlanması objektiflere yansıdı.

AKŞAM SAATLERİNDE SİLİVRİ'DE BAŞLADI

Silivri'de şiddetli yağmur ve dolu yağışı etkili olmaya başladı.  Silivri'de şiddetli yağmur ve dolu yağışı etkili olmaya başladı. Art arda düşen yıldırımların ise geceyi aydınlattığı görüldü. Silivri'de caddeler sular altında kalırken birçok evi de su bastı. 

ETKİSİ DEVAM EDECEK

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı bir sistemin etkisine girecek. Bu hafta devam edecek olan yağışlar özellikle Trakya Kesimi, İstanbul il geneli ile Çanakkale’nin doğu, Bursa ve Balıkesir’in kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

CUMARTESİ GÜNÜNE KADAR YAĞIŞ VAR

5 günlük hava durumu tahmin raporlarına baktığımız zaman özellikle salı günü etkili olması beklenen yağış hafta sonuna kadar devam edecek. Cumartesi günü ise yağışlar Ege Bölgesi'ni terk edecek. İşte Meteoroloji tarafından yayınlanan 5 günlük hava durumu tahmini:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.23 Temmuz 2018 23:38

    ARABALARIN CAMLARINI KIRACAK,KAPORTALARINI BOZACAK BÜYÜKLÜKTE DOLU YAĞIYORSA KİREMİTLERİ DE KIRIP ÇATILARI YIKABİLİR KİREMİT ÇATILI YAPI YAPILMASI YASAKLANMALIDIR ÇATILAR KOLAYLIKLA EĞİLİP BÜKÜLEN ÇİNKO İLE KAPLANMALIDIR