E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji İstanbul ve Trakya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı---

Meteoroloji İstanbul ve Trakya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı

Meteoroloji İstanbul ve Trakya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı
09 Haziran 2022 - 08:20 borsagundem.com

Meteoroloji, İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçeleri ile Trakya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçeleri ile Trakya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Yağışın, öğle saatlerinden itibaren etkili olmasının beklendiği belirtildi.

MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada, öğle saatlerinden itibaren İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçeleri ile Trakya'da (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ) beklenen sağanak ve gök gürültülü yağışların yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği bildirildi.

Ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)09 Haziran 2022 08:52

    dünyad abaşka bir ülke olsa bu yağmur sularını nasıl depolarlar, biriktirirler. Bizim kadar ilim, bilim ve teknolojiyi kullanmayan bu alanlara para harcamayan bolluk içinde yaşayıp 5 litre stok yapmayan kör cahil politikalı devletler çok fazla değildir... Gerçekten bir mimarimiz bu yağışlara göre değil. çok ciddi gölbesel arge ler sıfırdan yerleşimler icat edip, ekim alanları bir tarafa, yerleşim diğer taraf, tahıllar, ambarglar, depolar, sulama sistemler, teknolojı ile sulama ekim biçim vb format atmalıyız kendimize... yağan yağmur bulursa dere yatağına ordan hoop denize...bitti gitti.

  • Bik09 Haziran 2022 08:44

    İstanbul ve Trakya bu yazı, susuzluk ve kuraklık riski olmadan atlatıyor.