E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji duyurdu: 30 dereceyi aşacak…---

Meteoroloji duyurdu: 30 dereceyi aşacak…

Meteoroloji duyurdu: 30 dereceyi aşacak…
28 Nisan 2021 - 08:45 borsagundem.com

Meteoroloji'nin verilerine göre yarın akşam başlayacak olan 3 haftalık tam kapanma güneşli bir havada geçecek. Hava sıcaklığının 3 ila 6 derece artması bekleniyor. Yurdun batı ve güney kıyılarında sıcaklıklar 30 derecenin üzerinde seyredecek.

Farklı mevsimleri bir arada yaşadığımız nisan ayı geride kalırken hava sıcaklıkları önemli derecede artış yaşıyor. Meteoroloji’nin tahminlerine göre hava sıcaklıklarındaki yükseliş sürecek ve ilerleyen günlerde yurdun batı ve güney kıyılarında sıcaklıklar 30 derecenin üzerinde seyredecek. Hafta sonu Doğu Anadolu Bölgesi’nin bazı noktalarında sağanak yağışlar görülebilir.

6 DERECE BİRDEN YÜKSELECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı bulutlu, Doğu Anadolu’nun doğusu ile batı kesimlerin yer yer çok bulutlu; Kars, Iğdır, Hakkari ile Van’ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 3 ila 6 derece artacağı tahmin ediliyor.

Salda Gölü'nde kuraklık alarmı

 

Erdoğan, İklim Liderler Zirvesi'nde konuştu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mert28 Nisan 2021 09:06

    Lanet olsun size. Kışın tam kapanma yapmadınız haftasonunu açtınız vakaların patlamasına yol açtınız. Şimdi havalar ısınırken tam kapanma diyorsunuz. Bayramdan sonrada serbest diyeceksiniz. İnsanlar o kadar gerilecek ki artık yazın millet üst üste gezecek.