E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMesut Özil İstanbul'da---

Mesut Özil İstanbul'da

Mesut Özil İstanbul'da
18 Ocak 2021 - 00:32 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü'nün transfer görüşmelerine başlandığını duyurduğu Mesut Özil İstanbul'a geldi. Özil'i havalimanında Sportif Direktör Emre Belözoğlu karşıladı. İlk açıklamasını yapan Özil, "Bir rüya benim için de gerçekleşiyor artık" dedi

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu Mesut Özil, özel uçakla Londra'dan İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen uçaktan eşi ve çocuğuyla inen Mesut Özil'i, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş ve Selahattin Baki ile Sportif Direktör Emre Belözoğlu karşıladı.

Londra'da iki kez Kovid-19 testi uygulanan ve 4 gün evinde karantinada kalan Mesut Özil, Sağlık Bakanlığı'nın kuralları gereği İstanbul'da karantinada kalacak.

UÇAK ATATÜRK HAVALİMANI'NDA 

Fenerbahçe Kulübü'nün gün içinde KAP'a Mesut Özil ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurmasının ardından haraketli anlar yaşandı. Saat 23.00 sıralarında kulübten yapılan bir başka açıklamada Mesut Özil'in Türkiye'ye gelmek üzere yola çıktığı bildirildi. Mesut Özil de açıklamanın ardından Koç Holding'e ait özel uçağın önünde çekilen fotoğrafını paylaştı.

Mesut Özil ve ailesini taşıyan uçak, saat 01.00 sularında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne indi. Sportif Direktör Emre Belözoğlu, Mesut'u havlimanında karşıladı.

MESUT: "ÇOK HEYECANLIYIM"

Uçaktan indikten sonra kulüp televizyonuna konuşan Mesut, "Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor artık, tek Fenerbahçe için değil. Formamı giymeye, takım arkadaşlarımla inşallah başarılı oluruz. Heyecandan bir şey diyemiyorum. Her şey çok güzel olacak." dedi.

Sportif Direktör Emre Belözoğlu ise, "Allah izin verirse hep beraber nice kupalar kazanacağımız seneler yaşarız. Mesut Özil, dünya futbolunun görmüş olduğu en büyük yıldızlardan birisi. İyi ve güçlü bir takımımız var. Mesut ile büyük kupalar kazanacağız inşallah. " ifadelerini kullandı.

FIFA, Mesut Özil-Fenerbahçe transferini sayfasında paylaştı

Fenerbahçe'nin Mesut Özil'i İstanbul'a getirmesi, dünya basınında büyük yankı uyandırırken, FIFA da bu gelişmeyi sayfasına taşıdı. Sarı-lacivertli kulübün, Mesut'un uçağa binerken çektirdiği fotoğraf ile yaptığı; "Kulübümüz, transfer süreçlerini ilerletmek için Mesut Özil’i İstanbul'a getiriyor" bilgilendirmesini, FIFA da sosyal medya hesabında yer verdi. 13 milyon takipçili FIFA'nın bu gönderisine sporseverler büyük ilgi gösterdi.

MESUT'TAN 67 PAYLAŞIMI

Fenerbahçe ile transferi konusunda prensipte anlaşan Mesut Özil, sosyal medya hesabından '67' numara paylaşımı yaptı.

Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesabından '67' paylaşımı yaptı. Özil, memleketi Zonguldak'ın plakası olan '67' numarayla adeta sarı-lacivertlilerde giyeceği forma numarası konusunda da mesaj verdi.

İBRAHİM KALIN'DAN MESUT ÖZİL'E 'HOŞ GELDİN'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da resmi Twitter hesabından Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'e hoş geldin mesajı paylaştı. Yıldız oyuncunun paylaşımını alıntılayan Kalın; 'Evine, yurduna hoş geldin sevgili Mesut Özil' yazdı.

İşte Kalın'ın o paylaşımı;

Mesut Özil'den forma açıklaması: Gururla taşıyacağım

 

Fenerbahçe, Mesut Özil'i KAP'a bildirdi

 

Mesut Özil, Fenerbahçe'ye bir adım daha yaklaştı

 

Mesut Özil: Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynarım

 

Fenerbahçe, Attila Szalai ile 4,5 yıllık anlaşma imzaladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş18 Ocak 2021 09:41

    Aldığı rakamı milleti ve devleti kandırmadan açıklayınız Fenerbehçe Kulübü ve Mesut Özil....Yoksa töhmet altında kalırsınız... Devlete düşen vergiyi kaçırmak için saklamayınız rakamları...

  • sosa18 Ocak 2021 09:07

    hazırlanması en az 1.5 ay

  • amanin amanin18 Ocak 2021 08:28

    Alacağı rakam ve transferin tüm maliyeti gerçek bir şekilde kamuoyuna duyurulur inş. Bilelim bakalım biz de mesut’un rüyası kaç para tutuyomuş :)))

  • Damardaki kan18 Ocak 2021 06:56

    Damarlarında ki kan sarı lacivert de akıyordur...Madem bu kadar düşündün popüler olduğunda gelseydin... Milli takım forması giyseydin zamanında... Hep aynı numaralar...